TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Diablo II pomóżcie

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Diablo II pomóżcie

Postprzez Darek_szefo » 29 Mar 2006, 14:56

PostUA:

Witam mam diablo II i chcialbym grac przez neta ale nie da sie:/ c otam trzeba ustawic:> jakis path??? POmozce Dizeki:)
legialive.pl
Awatar użytkownika
Darek_szefo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Lis 2005, 15:14
Miejscowość: Skierniewice

Postprzez Igor » 04 Kwi 2006, 19:42

PostUA:

Witam
Z tego co sie orientuje to musisz miec orginalnego cd keya wtedy mozesz grac niestety nie wiem czy istnieja jakies pirackie serwery
Awatar użytkownika
Igor
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Mar 2006, 21:30

Postprzez Bawie_sie » 14 Kwi 2006, 15:16

PostUA:

Trzeba mieć oreginalnego keya ale do tego zeby grać na europie są serwy przy których nie trzeba oreginalnego keya trzeba tylko sciągnąć taki bajer nie pamiętam ale coś wziązanego z TWIERDZĄ czy jakoś tak jak więcej info to na priv jak ktos chce to moge sie szybko dowiedzieć bo moi qmple grają na twierdzy ja na europie gram mam dobrego keya

pozdro all
Awatar użytkownika
Bawie_sie
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Kwi 2006, 10:06
Miejscowość: Z nienacka :)

Postprzez BoVeR » 18 Kwi 2006, 20:34

PostUA:

keya mozna kupic na Allegro za jakies 20 zl, lub orginalke Diablo II za jakies 70 PLN
Ty(L)e SeRc, JeDnO BiCiE, (L)egiA nA cAłE żYcIE...

(L)egiA Warszawa, DuMa I SłAwA...
Awatar użytkownika
BoVeR
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Kwi 2006, 20:34
Miejscowość: Łazienkowska 3

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]