TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Diablo III Otwarte Beta testy

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Diablo III Otwarte Beta testy

Postprzez fred » 20 Kwi 2012, 15:03

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko) Chrome/12.0.742.112 Safari/534.30

Uwaga!

Mam dziś bardzo atrakcyjną informację, dla wszystkich, którzy w wielkiej niecierpliwości oczekują nadejścia, trzeciej odsłony, kultowej gry Diablo III. Już dziś bowiem rozpoczęte zostaną otwarte Beta testy tego właśnie dzieła firmy Blizzard. Każdy, kto tylko pobierze na dysk swojego komputera wersję testową tej diabelsko atrakcyjnej gry, będzie mógł w zaciszu własnego domu poznać zalążek tego, co czeka nas w produkcie końcowym. Trzeba jednak się spieszyć, bowiem możliwość wzięcia udziału w otwartych testach ograniczona jest czasowo i trwa od 20 kwietnia 2012 roku (godz 21:00) do 23 kwietnia (godzina 19:00) po tym czasie serwery gry zostaną zamknięte.

Diabli III w wersji beta pobierzecie spod tego linku:

http://www.instalki.pl/gry/download/rpg/Diablo_III.html
Awatar użytkownika
fred
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2011, 14:44
Miejscowość: Outworld
Pochwały: 5

Re: Diablo III Otwarte Beta testy

Postprzez kasia25 » 27 Kwi 2012, 08:07

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/18.0.1025.162 Safari/535.19

Niestety ja przegapiłam Beta Testy, dowiedziałam się o nich 23 kwietnia ok 18 :/ Nie orientujecie się, czy otworzą serwery jeszcze raz? I jeżeli tak, to w jakim terminie? Jak w ogóle wypadły beta testy? Czekam z niecierpliwością na 15 maja, Diablo to jedna z nielicznych gier, które naprawdę zawładnęły moim serduchem :)
"Dopiero późną nocą, przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości...."
Awatar użytkownika
kasia25
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Kwi 2012, 15:57

Re: Diablo III Otwarte Beta testy

Postprzez fred » 30 Kwi 2012, 10:58

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko) Chrome/12.0.742.112 Safari/534.30

Beta testy najprawdopodobniej niestety nie zostaną już powtórzone. Udostępnienie ich na szeroką skalę było celem, który w swym założeniu miał sprawdzić wytrzymałość serwerów na podczas jednoczesnej obecności dużej liczby użytkowników. Krążą jednak pogłoski, jakoby miało pojawić się grywalne Demo gry o czym przeczytać można tutaj:

http://www.instalki.pl/aktualnosci/rozr ... o-iii.html
Awatar użytkownika
fred
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2011, 14:44
Miejscowość: Outworld
Pochwały: 5

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]