TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

diablo

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

diablo

Postprzez Qba » 14 Lip 2006, 12:11

PostUA:

mam naly problem. mam gre na plycie ale cos instalka jest marna i nie wchodzi... da sie cos z tym zrobic?? moze daloby sie ja wyslac na poczte?? jak tak to wysylajcie na [email protected]
z gory dzieki
Qba
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Maj 2006, 00:07

Postprzez lukasz_rex » 14 Lip 2006, 12:16

PostUA:

Mam podobny problem gierka tom raider sciongana z emule.com pszez emul zwykly instaluje sie tylko do 25%+- i niewiem dl czego u kumpla dziala z tej samej plyty ale niemoge go sie zapytac bo jewt w polsce jestescie mojol ostatniol szansol
lukasz_rex
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Lip 2006, 17:36
Miejscowość: Zuun

Postprzez masakra355 » 14 Lip 2006, 12:51

PostUA:

Czy jest to oryginalna płytka ?
Awatar użytkownika
masakra355
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Lip 2006, 11:29

Postprzez lukasz_rex » 14 Lip 2006, 12:58

PostUA:

Nie ale kumpel jak sciongnol tombraidera to odrazu nagral na plyte dvd i sformatowal komputer.Po zformatowaniu zaistalowal tol gre z plytki i pszysliszmy do mie ale u mie nieda sie zaistalowac zatszymuje sie na 25%+-
Jaki morze byc powud
lukasz_rex
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Lip 2006, 17:36
Miejscowość: Zuun

Postprzez masakra355 » 14 Lip 2006, 13:12

PostUA:

Niestety nie pomogę Ci w tym, ale zawsze są jakieś sposoby.

Mi jak płytka nie chce ruszyć w napędzie to psikam na nią DEZODORANTEM ! ! ! OCZYWIŚCIE NA SPÓD PŁYTY.

Mi zawsze pomaga.

A tak pozatym, pytanie było zadane do Qba. Bo jak chce wysłać ją na pocztę... ?
Awatar użytkownika
masakra355
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Lip 2006, 11:29

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]