TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Disciples III Renaissance

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Disciples III Renaissance

Postprzez Ancalagon the black » 11 Lut 2007, 16:57

PostUA:

Od dłuższego już czasu w produkcji znajduje się trzecia część genialnej strategii:
"disciples 3" . Seria ta ma wiele zalet dzięki którym góruje nad innymi grami swojego gatunku. zawsze genialna muzyka, świetna, dobrze opowiedziana, wciągająca fabuła, bardzo wysoka grywalność. Przede wszystkim zaś klimat i stylizacja, gra oferuje bardzo mroczne i tajemnicze fantasy, przepięknie odmalowane w niesamowitej grafice co sprawia, iż gra ta jest niepowtarzalna i każdemu polecam w nią zagrać.

gra jeszcze jest w produkcji, ale screeny już robią wrażnie :twisted:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Tutaj znajdziecie pełną galerię "disciples 3"
natomiast tu dostępne są wywiady przeprowadzone z twórcami D3(tłumaczone translatorem, więc lektura będzie bardzo ciężka, ale dla fana nie stanowi to przeszkody ;) ) Z tąd możecie pobrać wszystkie do tej pory wypuszczone trailery D3.

w tym temacie swoje informacje i ciekawostki zamieszczać możecie a także i opinie swoje dotyczące gry ;)
Ancalagon the black
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lut 2007, 16:44

Postprzez pp3088 » 11 Lut 2007, 17:55

PostUA:

Grałem zarówno w jedynke i dwójke. W mojej ocenie gra jest niezwkle interesująca, fabuła jest nieschematyczna, a grafika już w dwójce wmiatała w fotel. Dodając super nazwy czarów, Zdobywanie doświadczenia przez jednostki i oparciu gry glównie na jakości, a nie ilości armii, gra subiektywnie oceniając może równać się z Heroesami.
A screeny bardzo fajne, oby poszło na mym złomie :P .
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez WeGi » 11 Lut 2007, 19:52

PostUA:

Grałem w 1 i 2 więc myśle że i w 3 zagram ..
Screeny bardzo fajne, mam nadzieje że gra również bedzie fajna :D
ComeOnNow
LetsGoWhereNobodyKnows
YouAndMeAlone
YouAndMeTogether :*
Awatar użytkownika
WeGi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Gru 2006, 20:34
Miejscowość: Nowy Sącz

Powróć do Strefa Gracza