Główną zaletą programu jest stabilność, a korzystanie z niego jest komfortowe, nie tylko ze względu na polski interfejs, ale także posiadane przez niego jakże przydatne funkcje. Nie zajmuje wiele miejsca a przy tym jest bardzo pożyteczny. Fakt, Ares jest programem mało znanym, chodź nie oznacza to, że nisko ocenianym, wręcz przeciwnie. I chodź baza plików jest mniejsza niż w innych czołowych programach tego typu, sam program gwarantuje nam wszystko to, co powinien posiadać program do wymiany plików. Instalka programu waży zaledwie ponad 1MB, a konfiguracja go nie powinna nikomu sprawić problemu i co warto podkreślić Ares jest oczywiście programem bezpłatnym. Osobiście polecam.

destyny napisał(a):Generalnie dlatego długo czas używałem dc , potem dc++ i nic się nie działo. Zna ktoś może jakieś dobre huby na dc o ile jeszcze są ? Bo te co Ja znam to już przeżytki nic tak nie ma.
Radzę sprawdzić hub Arkadia, który jest jednym z lepszych, nie wiem czy jeszcze istnieje, ponieważ aktualnie nie korzystam z DC++ i nie mam jak sprawdzić.
BearShare, polecam jedynie w wersji Pro, która jest dostępna bez oprogramowania Spyware. Wersje PRO znajdziemy w BearShare, to taka mała podpowiedź ode mnie.

Kto jest bystry, to się połapie w czym rzecz.