TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam, mam pewien problem otóż zainstalowałem gadugadu i niechce mi to wogule działać,nie moge sie zarejerstrować bo wyskakuje komunikat; serwer rejerstracyjny nie odpowiada spróbuj puzniej, lub błąd z aplikacą GG.EXE - tego też nie moge ustawić bo windows nie widzi programu by tą aplikację odczytać. znajomy mówił ze potrzebny jest mi jakiś program a ja nie pamietam jaki. Może jest ktoś kto kuma o co tu chodzi... Chyba mój komp mnie nie lubi...
chyba nic z tego nie będzie bo tworzyłem już różną maniane a GG jak nie działało tak nie działa, chyba się szarpne i zadzwonie po jakiegoś speca od komputerów bo cienias jestem w te klocki i tyle... Chyba mój komp mnie nie lubi...
mała rada,bo miałem ten sam problem - o ile jeszcze walczysz! idż do kogoś kto ma kompa i łącze na którym korzysta z GG.Tam zarejestruj się i otrzymasz numer. W domu uruchom GG podając że już masz numer który dostałeś wcześniej. W ten sposób nie będzie problemu .Powodzenia - mam nadzieje że zadziała!
NO i udało się!!! Problem tkwił w windowsie, włączona była jakaś blokada
rozwalił ją 12 letni kuzyn. Ale on ma łeb!
Ja to jestem cienki bolek w te klocuchy...