TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Dlaczego palisz ??

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Dlaczego palisz ?

Ankieta zakończyła się 05 Sie 2006, 23:36

Palę bo lubię
1
4%
Palę bo nie umiem rzucić
3
12%
Palę po to, by tylko zaszpanować przed dziewczynami
0
Brak głosów
Palę bo nie ma po co (dla kogo) rzucać
1
4%
Palę bo inni tak robią i nie mogę być gorszy
1
4%
Nie palę
19
76%

Razem głosów : 25

Postprzez Chief » 30 Kwi 2006, 09:21

PostUA:

Hpest napisał(a):Nie palę, szkoda kasy, zdrowia i całej reszty z tym związanej, niewspominając o cuchnącym oddechu i śmierdzących rzeczach. 98% otaczających Mnie ludzi Pali !! Nie zamieżam się do nich upodabniać, a tym bardziej szpanować paleniem przedkimkolwiek, czysta głópota.

a napsiałes ze szpanuja w wieku 12- 14 lat bo nie widze!

specjalnie wkleiłem posta zeby lepiej sie przyjzec i dalej nic zupełnie nic ale moze mam problemy ze wzrokiem!

no chyba ze mi ktos wskaze gdzie jest to napisane.

co sie tyczy ortografi i interpunkcji to w nie twierdze ze nie popełnaiam bledów, wiem ze je stawiam nawet czesto ale jak nie którzy tu sie nie wypieram tego w jednym zdaniu ((( Zgadza się wygląda, ale na pewno nie moja n Bo moja pisownia przynajmniej jest staranna, estetyczna, i przedewszystkim poprawna gramatycznie a gdy już popełniam błędy podczas pisania to robię je żadko, ))))

2 błedy i to mówi człowiek który napisał ze błedy popełnia ``zadko``,
chciałbym zobaczyc w takim badz razie kogoś kto popełnia czesto błedy.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez niunka » 30 Kwi 2006, 09:51

PostUA:

HpestZastanow sie dzieciaku 10 razy na przyszlosc nim cokolwiek napiszesz,bo jak narazie to bredzisz :D ,masz strasznie wybujala wyobraznie. :roll:

Przestan grac w gry a zajmnij sie lepiej nauka. :)

Hpest napisał(a):gdy już popełniam błędy podczas pisania to robię je żadko, a są to przeważnie zwykłe literówki
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez viprex » 30 Kwi 2006, 11:18

PostUA:

Hpest napisał(a):Chief Najpierw przeczytaj z 7 albo z 10 razy mój post dopiero później odpowiadaj :) A jak myślisz dlaczego 12 czy 14 latek pali ? Pali ponieważ czuję sie dorosły i szpanuję przed innymi :)

niunka Zgadza się wygląda, ale na pewno nie moja :) Bo moja pisownia przynajmniej jest staranna, estetyczna, i przedewszystkim poprawna gramatycznie a gdy już popełniam błędy podczas pisania to robię je żadko, a są to przeważnie zwykłe literówki, w porównaniu do Ciebie, gdzie aż roii się od niepoprawnej składnii, i wielu błedów ortograficznych, dlatego radzę Ci zanim komuś zwrócisz Uwagę na pisownię, przedewszystkim Mi to najperw Edytuj swoje posty i popraw błędy bo to trochę głupio upominać kogokolwiek chociaż samemu popełnia się błędy - nie prawdzasz :) , z resztą temat Ortografii był wiele razy wałkowany na Forum, i nie mam zamiaru znów go powtarzać. No sorry miało być żartem, ale jak widać z Tobą po prostu tak Nie można i proszę Cię nie zawracaj Mi głowy na PW bo naprawdę Nie mam chęci ani czasu na takie bezsensowne pogaduszki. :)

Jak zwykle sie napinasz :wink:
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Postprzez Górexoon » 30 Kwi 2006, 14:56

PostUA:

Palę bo lubię...
Górexoon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 19:01
Miejscowość: Poland

Postprzez proktor » 30 Kwi 2006, 19:56

PostUA:

pale bo nie umiem rzucic tego śmierdzącego zatruwającego mnie syfuuu...

mam za dużo na głowie zeby martwic się jeszcze o o palenie. Chociaż uważam ze zdrowie powino być zawsze na pierwszym miejscu potem, to jakim sie jest człowiekem, następnie szkoła itp...

Nie znam ludzi którzy palą bo lubią, którzy palą dla szpanu, może dlatego, że obracam się w takim a nie innych środowisku, za to znam takich którzy popełnili te kilkabłędów za które muszą teraz płacic...

Nie namawiam nikogo do palenia wrecz przeciwnie odradzam...

Palę bo lubię...

Zapytam jako ktoś kto pali... Co w tym lubisz? Te pierwsze 10sek. które dają ci ulge?

wruciłem do domu po jakiś 5h szukania głupich kondensatorów których nigdzie nie mogłem znaleść a tu już kłutnia ehhhh

Co do ortografi: Forum dyskusyjne jest do wymiany zdań przekazem pisemnym nie ustnym więc dla was ważniejsza powina być interpunkcja niż głupie literówki... i nie produkujcie się tak. Ciekawe ile ja mam błędów w tym co teraz napisałem hehh... każdy pisze jak umie...

Hpest: wydaje mi się, że nie masz własnego zdania, kierujesz się tym co napotkasz na swojej drodze, zobaczysz prace innych czy przeczytasz manifest wokół którego jest tyle szumu-BYKOM STOP! Zauważyłem to gdy, zacząłeś dawno temu poprawiać błędy, wszystkich na około. To było nie długo po tym gdy zaczęło się robić głośno przy "BYKOM STOP!" Ale może jestem słabym obserwatorem i nie kierowałeś się tym co wyżej napisałem.

pzdr[/url]
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Górexoon » 30 Kwi 2006, 20:30

PostUA:

No to ci odpowiem pale bo lubię proste , co tu wyjaśniać jak bym nie lubił to bym nie palił !

Jak czegoś nie lubisz to tego nie robisz a jak cos lubisz to robisz !

Też musiałeś lubić skoro zacząłeś palić , no chyba że chciałeś się przylansować to juz co innego ...
Górexoon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 19:01
Miejscowość: Poland

Postprzez proktor » 30 Kwi 2006, 22:36

PostUA:

Górexoon napisał(a):Też musiałeś lubić skoro zacząłeś palić , no chyba że chciałeś się przylansować to juz co innego ...

Możliwe, że chciałem się przylansować, zaczynajac. Raczej nie pamietam poczatkow. Teraz pale bo weszlo mi to w krew, z przyzwyczajenia, bo sam nie wiem... ehh
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Madzia2703 » 01 Maj 2006, 17:19

PostUA:

nie pale i nie mam zamiaru ;-) nie rozumiem jak mozna palic (trutki na szczuryy m.in ) ;p
Madzia2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Mar 2006, 17:37

Postprzez Chief » 01 Maj 2006, 18:06

PostUA:

nie wszystko trzeba zawsze rozumiec.

kazdemu sie zdarza :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez Stranger » 06 Maj 2006, 10:40

PostUA:

Chief napisał(a):
Hpest napisał(a):Nie palę, szkoda kasy, zdrowia i całej reszty z tym związanej, niewspominając o cuchnącym oddechu i śmierdzących rzeczach. 98% otaczających Mnie ludzi Pali !! Nie zamieżam się do nich upodabniać, a tym bardziej szpanować paleniem przedkimkolwiek, czysta głópota.

no jezeli dla ciebie palenie to szpanowanie no to trudno.

bardzo ciezko jest rzucić palenie.
oj ciezko.
a najlepsze sa tabletki np. nikoret paranoja

pozdrawiam

tak za pasem radze nie brać nicorete w gumie bo to smakuje jakby się pierwszy raz paliło i taki smak tytoniu na języku
co zrobić jak mam lagi kiedy gram w tibie :( ;/
Awatar użytkownika
Stranger
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Maj 2006, 17:04
Miejscowość: Mielec

Postprzez lolexander » 06 Maj 2006, 11:17

PostUA:

ja pale liscie przed zima, wkoncu jestem dozorca i musze rodzine wyzywic...
lolexander
Postujący
Postujący

Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez littlehand » 10 Maj 2006, 13:22

PostUA:

Ja nie palę, ale ankieta troche mało rozbudowana,
powinno byc wiecej odpowiedzi na nie palę, bo... oraz pale, ale okazyjnie...

Bo ja nie pale, kiedys troche popalałem (żadko i okazyjnie), ale juz nie chce palic, bo potem jest nieświezy oddech, zęby się psują i kasy duzo sie wydaje ;] Moze jeszcze bede troche popalał, ale to naparawde żadko i bardzo okazyjnie. Nałogowi powiedz STOP ;]
ZMIENILEM SWOJE HASLO NA BYLE JAKIE I JUZ TU NIE WEJDE xD
Awatar użytkownika
littlehand
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Maj 2006, 16:47

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników