30 Kwi 2006, 09:21
Hpest napisał(a):Nie palę, szkoda kasy, zdrowia i całej reszty z tym związanej, niewspominając o cuchnącym oddechu i śmierdzących rzeczach. 98% otaczających Mnie ludzi Pali !! Nie zamieżam się do nich upodabniać, a tym bardziej szpanować paleniem przedkimkolwiek, czysta głópota.
30 Kwi 2006, 09:51
Hpest napisał(a):gdy już popełniam błędy podczas pisania to robię je żadko, a są to przeważnie zwykłe literówki
30 Kwi 2006, 11:18
Hpest napisał(a):Chief Najpierw przeczytaj z 7 albo z 10 razy mój post dopiero później odpowiadajA jak myślisz dlaczego 12 czy 14 latek pali ? Pali ponieważ czuję sie dorosły i szpanuję przed innymi
![]()
niunka Zgadza się wygląda, ale na pewno nie mojaBo moja pisownia przynajmniej jest staranna, estetyczna, i przedewszystkim poprawna gramatycznie a gdy już popełniam błędy podczas pisania to robię je żadko, a są to przeważnie zwykłe literówki, w porównaniu do Ciebie, gdzie aż roii się od niepoprawnej składnii, i wielu błedów ortograficznych, dlatego radzę Ci zanim komuś zwrócisz Uwagę na pisownię, przedewszystkim Mi to najperw Edytuj swoje posty i popraw błędy bo to trochę głupio upominać kogokolwiek chociaż samemu popełnia się błędy - nie prawdzasz
, z resztą temat Ortografii był wiele razy wałkowany na Forum, i nie mam zamiaru znów go powtarzać. No sorry miało być żartem, ale jak widać z Tobą po prostu tak Nie można i proszę Cię nie zawracaj Mi głowy na PW bo naprawdę Nie mam chęci ani czasu na takie bezsensowne pogaduszki.
30 Kwi 2006, 14:56
30 Kwi 2006, 19:56
Palę bo lubię...
30 Kwi 2006, 20:30
30 Kwi 2006, 22:36
Górexoon napisał(a):Też musiałeś lubić skoro zacząłeś palić , no chyba że chciałeś się przylansować to juz co innego ...
01 Maj 2006, 17:19
01 Maj 2006, 18:06
06 Maj 2006, 10:40
Chief napisał(a):Hpest napisał(a):Nie palę, szkoda kasy, zdrowia i całej reszty z tym związanej, niewspominając o cuchnącym oddechu i śmierdzących rzeczach. 98% otaczających Mnie ludzi Pali !! Nie zamieżam się do nich upodabniać, a tym bardziej szpanować paleniem przedkimkolwiek, czysta głópota.
no jezeli dla ciebie palenie to szpanowanie no to trudno.
bardzo ciezko jest rzucić palenie.
oj ciezko.
a najlepsze sa tabletki np. nikoret paranoja
pozdrawiam
06 Maj 2006, 11:17
10 Maj 2006, 13:22