TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Dlamnie to smieszne i żenada przeczytajcie sami

Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.

Dlamnie to smieszne i żenada przeczytajcie sami

Postprzez Dawid255151 » 05 Sty 2008, 14:28

PostUA:

Witam was forumowiczów wiecie co wydaje mi się ta sprawa smieszna z ostrzeżeniami,niezłamałem żadnego regulaminu ani nic i dostaje ostrzeżenie
zobaczcie sami;
http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?p=66053#66053
za to że powiedziałem przeinstaluj system dostałem ostrzeżenie :shock:
poprostu mi się wydaje że mederator "ninuka" wystawia ostrzeżenia bez przemyślenia i to własnie przez takie osoby jak niunka która daję ostrzeżenie
za to żę np dałem może gupią podpowiedz to wiele osub idzie z forum instalki na inne fora i wkoncu forum na instalkach bendzie coraz słabsze,jestem tylko ciekaw czy dostane kolejne ostrzeżenie bo przecież żadnego regulaminu niezłamałem ani nikogo nieobraziłem a pozatym tu jest Free post czyli można pisać oczym się podoba,wypowiedzcie się na ten temat sami.

Szkoda że my zwykli forumowicze niemożemy dać mederatorowi ostrzeżenia
Ostatnio edytowany przez Dawid255151, 05 Sty 2008, 14:44, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez RIKERorg » 05 Sty 2008, 14:35

PostUA:

Chyba moderatorka miała zły dzień i uważam że niesłusznie wlepiła ci ostrzeżenie :?
Awatar użytkownika
RIKERorg
Postujący
Postujący

Dołączenie: 07 Paź 2007, 17:12

Powróć do Śmietnik

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]