UA:
UA: 

UA:
UA: 
 dziadek
 dziadek  z wnukami
 z wnukami  wszystko tam po angielsku i nie wiem czy musze tam coś skonfigurowac ? mam awire anmtywirusa równiez darmowego ..miałem gdate płatną ale lipa bo miałem trojany nie pousuwane dopiero teraz pracuje nad tymi programami ? wgrałem Awire.. Comodo .Spybota. Odkurzacz profesjonal i Arce microscana ..CC clinera i Revo unistalera i zaczynam miec z kompem spokuj ! ale tego szukam do skonfigurowania Comodo ? i czy musze tam coś wsadzic ?jakies opcje ? DZIĘKI ZA...ODPOWIEDZ:)
wszystko tam po angielsku i nie wiem czy musze tam coś skonfigurowac ? mam awire anmtywirusa równiez darmowego ..miałem gdate płatną ale lipa bo miałem trojany nie pousuwane dopiero teraz pracuje nad tymi programami ? wgrałem Awire.. Comodo .Spybota. Odkurzacz profesjonal i Arce microscana ..CC clinera i Revo unistalera i zaczynam miec z kompem spokuj ! ale tego szukam do skonfigurowania Comodo ? i czy musze tam coś wsadzic ?jakies opcje ? DZIĘKI ZA...ODPOWIEDZ:)

UA:
UA: 
 zmieniłem Firewalla na od was  Ashampoo  ? dla mnie jest łatwiejszy ... ma menu po naszemu a jaki on jest to nie wiem ? myslę że dobry ! zobaczymy ..dzięki ew. co ty o tym sadzisz? pozdr Krajanowi zza miedzy być może
 zmieniłem Firewalla na od was  Ashampoo  ? dla mnie jest łatwiejszy ... ma menu po naszemu a jaki on jest to nie wiem ? myslę że dobry ! zobaczymy ..dzięki ew. co ty o tym sadzisz? pozdr Krajanowi zza miedzy być może  hej !
 hej !

UA:
UA: 

UA:
UA: 
murarz777 napisał(a):Dobra to ja sie wypowiem skoro piszesz że masz darmowego antywirusa to go lepiej zmień na Kasperskiego
dużo osób Ci go poleci
masz link
http://www.kaspersky.pl/download.html?s=trial
Pobierz
Kaspersky Anti-Virus
Powodzenia w razie jakichkolwiek problemów pisz na forum

UA:
UA: 
 mój antywir Awire wgrałem po płatnej Gdacie z której nie byłe zadowolony .ale moze zbyt mało miałem wtedy wgrane ? teraz mam troche
 mój antywir Awire wgrałem po płatnej Gdacie z której nie byłe zadowolony .ale moze zbyt mało miałem wtedy wgrane ? teraz mam troche  Awire..Firewalla Ashampoo ,Spybota ,,Arce micro scana.. Revo unistalera....Odkurzacz Profesjonal .. CC clinera ..myśle ze to będzie ok zestaw
 Awire..Firewalla Ashampoo ,Spybota ,,Arce micro scana.. Revo unistalera....Odkurzacz Profesjonal .. CC clinera ..myśle ze to będzie ok zestaw  od tej pory mam spokuj z kompem
 od tej pory mam spokuj z kompem  Nie chciała mi się tylko aktualizowac  Arca ale przestawiłem w opcjach interetowych poziom na średni i wstawiłem ja do witryn zaufanych ..w opcji ..zawsze zezwalaj >teraz się aktualizuje ! I w zwiazku z tym mam pytanie ? czy w tych opcjach mam ustawic wszystkie te moje programy na ...Zawsze zezwalaj ? bo przy okazji jak tam wsadzałem Arce zauwazyłem ze Awira jest na zawsze blokuj ? tego niestety nie wiem i nie wiem czy to wazne dla tych programów >? Jesli mozecie dajcie "cynk "dziadkowi w tym temacie
 Nie chciała mi się tylko aktualizowac  Arca ale przestawiłem w opcjach interetowych poziom na średni i wstawiłem ja do witryn zaufanych ..w opcji ..zawsze zezwalaj >teraz się aktualizuje ! I w zwiazku z tym mam pytanie ? czy w tych opcjach mam ustawic wszystkie te moje programy na ...Zawsze zezwalaj ? bo przy okazji jak tam wsadzałem Arce zauwazyłem ze Awira jest na zawsze blokuj ? tego niestety nie wiem i nie wiem czy to wazne dla tych programów >? Jesli mozecie dajcie "cynk "dziadkowi w tym temacie  Fora dużo  uczą
Fora dużo  uczą  a na naukę nigdy nie jest za pożno:)Dzięki .
 a na naukę nigdy nie jest za pożno:)Dzięki .

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]