Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Do darmowego programu firewall Comodo Pro

22 Kwi 2008, 10:07

Potrzebuje pomocy do ustawienia w nim opcji .z góry dzięki

22 Kwi 2008, 10:39

Ale jakie opcje chcesz ustawić :?:

Do darmowego programu firewall Comodo Pro

22 Kwi 2008, 11:31

Zainstalowałem dopiero i nie wiem czy nie trzeba tego skonfigurowac w jakis sposób ? dopiero uczę sie kompa mam 55 lat :) dziadek :) z wnukami :)wszystko tam po angielsku i nie wiem czy musze tam coś skonfigurowac ? mam awire anmtywirusa równiez darmowego ..miałem gdate płatną ale lipa bo miałem trojany nie pousuwane dopiero teraz pracuje nad tymi programami ? wgrałem Awire.. Comodo .Spybota. Odkurzacz profesjonal i Arce microscana ..CC clinera i Revo unistalera i zaczynam miec z kompem spokuj ! ale tego szukam do skonfigurowania Comodo ? i czy musze tam coś wsadzic ?jakies opcje ? DZIĘKI ZA...ODPOWIEDZ:)

p.s Dawidzie

22 Kwi 2008, 11:50

Dawidzie i tak za wasze no i teraz moje forum dzieki :) zmieniłem Firewalla na od was Ashampoo ? dla mnie jest łatwiejszy ... ma menu po naszemu a jaki on jest to nie wiem ? myslę że dobry ! zobaczymy ..dzięki ew. co ty o tym sadzisz? pozdr Krajanowi zza miedzy być może :) hej !

22 Kwi 2008, 18:58

Nawet za dobre chęci słowa krytyki
EOT
Ostatnio edytowany przez murarz777, 22 Kwi 2008, 19:39, edytowano w sumie 1 raz

22 Kwi 2008, 19:26

murarz777 napisał(a):Dobra to ja sie wypowiem skoro piszesz że masz darmowego antywirusa to go lepiej zmień na Kasperskiego :D
dużo osób Ci go poleci
masz link
http://www.kaspersky.pl/download.html?s=trial
Pobierz
Kaspersky Anti-Virus
Powodzenia w razie jakichkolwiek problemów pisz na forum :)

O czym Ty w ogóle piszesz? Kaspersky jest płatny, a DZIADEK z tego co pisze chce darmowy, ma już zainstalowany więc nie ma o czym mówić... Nie widzę związku Twojego posta z tematem...
Jak już podajesz link to ze strony INSTALKI.pl
EOT

dokładnie tak :)

22 Kwi 2008, 19:53

wiem co chce :) mój antywir Awire wgrałem po płatnej Gdacie z której nie byłe zadowolony .ale moze zbyt mało miałem wtedy wgrane ? teraz mam troche :) Awire..Firewalla Ashampoo ,Spybota ,,Arce micro scana.. Revo unistalera....Odkurzacz Profesjonal .. CC clinera ..myśle ze to będzie ok zestaw :) od tej pory mam spokuj z kompem :) Nie chciała mi się tylko aktualizowac Arca ale przestawiłem w opcjach interetowych poziom na średni i wstawiłem ja do witryn zaufanych ..w opcji ..zawsze zezwalaj >teraz się aktualizuje ! I w zwiazku z tym mam pytanie ? czy w tych opcjach mam ustawic wszystkie te moje programy na ...Zawsze zezwalaj ? bo przy okazji jak tam wsadzałem Arce zauwazyłem ze Awira jest na zawsze blokuj ? tego niestety nie wiem i nie wiem czy to wazne dla tych programów >? Jesli mozecie dajcie "cynk "dziadkowi w tym temacie :)Fora dużo uczą :) a na naukę nigdy nie jest za pożno:)Dzięki .
Wyślij odpowiedź