TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Dobra kierownica komputerowa

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Dobra kierownica komputerowa

Postprzez Pangia » 03 Lip 2013, 13:44

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3

Pewnie nikt nie pamięta tego tematu, w którym narzekałem na swojego Trusta 3100r Predator. No cóż, pomyślałem, że może teraz będzie działać poprawnie. Działało 1 dzień i znowu to samo, co 4 lata temu - punkt środkowy przesuwa się maksymalnie na lewo, a teraz - co gorsza - po odpięciu i podpięciu kiery już jej nie wykrywa, trzeba zejść do Pulpitu i dopiero tam się męczyć. Najchętniej sprzedałbym ją w cholerę, bo za wiele nerwów mi już zeżarła, a i znając życie, na każdym innym komputerze działałaby bez zająknięcia. No, ale przydałoby się kupić coś innego.
W sumie to nie potrzeba mi nic wielkiego - wystarczyłby mi taki sam standard tj. łopatki przy kierownicy i dwie dźwignie od gazu i hamulca (zresztą na więcej nie mam miejsca w pokoju). No i żeby miało własne sterowniki, a nie takie jakie Windows przypisze, bo kończy się to ku♥wicą właściciela.
To jak? Są tu jacyś fani wirtualnej motoryzacji?
Pangia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 27 Wrz 2009, 11:16
Pochwały: 10

Re: Dobra kierownica komputerowa

Postprzez raaistlin » 03 Lip 2013, 16:00

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/28.0.1500.52 Safari/537.36 OPR/15.0.1147.100 (Edition Next)

Bierz jakiegoś Logitecha do 200 złotych (a nawet za 100 kupisz prosty model z łopatkami zmiany biegów plus pedał gazu i hamulca). Z doświadczenia wiem, że nie warto brać firm krzak - rozlatuje się po 2-3 miesiącach solidnego użytkowania (a jak jeździsz F1 to już w ogóle :) ). Sam aktualnie mam Logitecha, ale nie powiem Ci teraz z pamięci, jakiego. Też coś w miarę taniego.
Awatar użytkownika
raaistlin
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lut 2013, 11:07
Pochwały: 3

Re: Dobra kierownica komputerowa

Postprzez Pangia » 04 Lip 2013, 12:31

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3

Znaczy się sama kierownica jest dobra i nawet w necie są dosyć dobre opinie (głównie na Amazonie), bo poza tym to ten Trust to produkt-widmo - w Internecie praktycznie nie istnieje, a znalazłem tylko 2 tematy na jego temat, z czego jeden to ten, który sam tutaj założyłem.
raaistlin napisał(a):Sam aktualnie mam Logitecha, ale nie powiem Ci teraz z pamięci, jakiego. Też coś w miarę taniego.

No w sumie to przydałaby się nazwa - jak tani, to sam bym sobie może takiego sprawił.
W sumie to może nawet na esc.pl by coś było, bo pewnie tam sobie kupię nowy dysk, to może przy okazji bym kierę do tego kupił :)
Pangia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 27 Wrz 2009, 11:16
Pochwały: 10

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]