UA:
UA:
Microsoft DirectX 9.0c to najnowsza wersja techniki DirectX, zapewniająca dużą wydajność gier i innego oprogramowania multimedialnego, które wykorzystują ten standard. Ta wersja programu DirectX może zastąpić wszystkie wersje udostępnione wcześniej.
DirectX to zestaw funkcji API (zbiorów bibliotek i funkcji) wspomagających generowanie grafiki (dwu i trójwymiarowej), dźwięku oraz innych zadań związanych zwykle z grami i innymi aplikacjami multimedialnymi.
UA:
UA:
UA:
Hpest napisał(a):Hmm to może system nieprawidłowo funkcjonuje z twoim sprzętem lub jest z nim nie zgodny. Jaki masz system i czy go zmieniałeś na inny???
UA:
Nie wiem co jest nie ma mowy o cal of duty 2 nawet na najnizszych ustawieniach, san andreas się cieło na najniższych, nfsu2 na najnizych działał. Nie wiem czemu ale FIFA06 działa bez zakłuceń. Poprostu nie wiem co jest. Wszystkie gry sie zcinają.
UA:
UA:
UA:
To napewno karta??? Bo nie chce kupić nowej na marne. A moze mi ktos powiedzieć kto się zna czy podzespoły sa dobrze dopasowane??? Bo kumpel miał i do płyty głównej nie pasowała mu reszta i miał tak samo.
UA:
UA:
http://www.community.tomshardware.pl/community/showflat.pl?Cat=&Board=graphic_shopping&Number=65531&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]