Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

12 Kwi 2006, 22:02

Chief napisał(a):ze zacytuje teks umieszczany na wszystkich stronach z sumami kontrolnymi do emule

Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.

i jakos sie nikt nie czepia do nich.
Niesłyszałem o rzadnych konsekwencjach wyciagnietych wzgledem strony np. osloskopu.
wiec czemu admini mieli by dostac za cos takiego.
zreszta i tak sa w innych postach.

pozdrawiam

Już napisałem admini pewnie potwierdza. Do instalek nie pasuje dział z warezami i tak jest w tych sprawach duzo luzu.

13 Kwi 2006, 10:57

to napsiałes ze bedzie wiezienie kary itp a jakby były filmy to co nie bedzie??!!!!!!!

13 Kwi 2006, 11:25

Kurwa ale z ciebie łom... Nie rozumiesz to sie nie wypowiadaj. Za propagowanie piractwa tez sie idzie do pudła. A taki dział to juz propagowanie czy tam działanie na szkode koncernów filmowych,muzycznych, gier itp.

13 Kwi 2006, 12:21

w regulaminie ktory akceptowałes pisało zeby nikogo nie obrazac a ty piszesz ze jestem łom... :evil:

13 Kwi 2006, 12:46

Cobra don Koller napisał(a):w regulaminie ktory akceptowałes pisało zeby nikogo nie obrazac a ty piszesz ze jestem łom... :evil:

OMG

13 Kwi 2006, 12:50

co znaczy OMG?

13 Kwi 2006, 13:30

Oh My God

13 Kwi 2006, 16:12

aha :lol:

14 Kwi 2006, 23:25

Hpest napisał(a):Zresztą na forum jest mnóstwo tematów gdzie podane są linki do Filmów i jakoś wam to nie przeszkadza, dlatego Cię nie rozumię :) .

Przeszkadza. Beda usuwane.

Dobrze, ze mnie nie rozumiesz; i niech tak zostanie.

15 Kwi 2006, 20:47

Cobra don Koller napisał(a):w regulaminie ktory akceptowałes pisało zeby nikogo nie obrazac a ty piszesz ze jestem łom... :evil:

Czasami się nie da wytrzymać bo niektórzy zachowują sie jak 4latki.

17 Kwi 2006, 09:00

to bedzie ten warez czy nie

17 Kwi 2006, 11:16

Juz była odpowiedź NIE!!!!!!!!!! Od warezu są fora warezowe.

17 Kwi 2006, 13:38

Taaa... jednak przydało się opi***e lomow którzy wrzucali linki do emula, edk, torrenta...

Cobra don Koller : Chcesz być cool, i udostępniać innym swoje piraty instalacja-apache-no-ip-t3826.html
Tyle się napisałem może się komuś przyda. Stawiaj serwer u siebie, daj innych żyć.

17 Kwi 2006, 15:11

proktor skad wiesz ze
Cobra don Koller ma piraty. znasz go osobiscie???
bo jezeli nie to sie nazywa pomówienie i za to grozi kara.

serdeczne pozdrowienia dla wszystkich lomów( za cytuje z postu wyzej) na forum!!!

kultury ludzie troszeczke.
To jest forum a nie wasze prywatne podwórko jak chcecie sie przezywac to sobie piszcie na pw a nie sie tu udzielacie.
nie zachowujcie sie jak prostacy tylko jak cywilizowani ludzie.
Przeklinanie z kropkami te nie jest czyms fajnym.

:evil: :evil: :evil:

pozdrawiam

17 Kwi 2006, 18:04

Nie będzie Warezu na Forum i tyle, koniec Tematu, Mirahz powiedział co trzeba więc nie ma o czym dyskutować. Wątek zamknięty!

Mirahz Można powiedzieć, że mniej więcej sie orientuje w czym tkwi rzecz.

-----------------------------------------------

Moja nowa propozycja:
NOWY dział związany z Webmasteringiem czyli tworzenie i projektowanie stron WWW, oraz szablony i serwery plików nadające sie do tego.
Wyślij odpowiedź