Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

02 Lut 2006, 13:17

Proponuję nowy dział : Ogłoszenia -KUP/SPRZEDAJ

02 Lut 2006, 20:58

Programowanie - skoro strona poswięcona software to nie rozumiem czemu jeszcze niema takiego działu.
Poradnik - Gdyby ludzie dodawali np. do niego opisy instalacji jakiś programów czy jakiś innych pierduł to możliwe, że po jakimś mieli byśmy gdzie odsyłać ludzi którzy nie potrafili zainstalować np. Service Packa , skonfigurować jakiegoś programu itd. A dział mugłby służyć także jako Artykuły :P

Według mnie czym więcej działów tym lepiej(no ale sensownych)

Dział np. Kupie/Sprzedam według mnie nie jest do końca dobrym pomysłem a z tego względu, że tematy w tym dziale pojawiały by się bardzo, żadko. No więc chyba lepiej już taki temat dać w jakimś często odwiedzanym dziale

pzdr

03 Lut 2006, 00:51

kup/sprzedaj hmm od tego mamy aukcje internetowe (ALLEGRO EBAY)

13 Lut 2006, 23:45

1. Powstal kolejny dzial: -> Demonstracje, Poradniki.

Mam nadzieje, ze bedzie sie rozwijal i przyciagnie jak najwieksza ilosc uzytkownikow.

2. Chcialbym zebyscie wyrazili swoja opinie na temat powstania dzialu dot. sieci komputerowych. Jak sie do tego odnosicie? Czy jest sens tworzenia osobnej kat? Zapraszam do dyskusji.

Pzdr.

14 Lut 2006, 00:03

Mirahz napisał(a):Chcialbym zebyscie wyrazili swoja opinie na temat powstania dzialu dot. sieci komputerowych.
Pzdr.

Jestem jak najbardziej za tym pomyslem. Bedzie mozna w tym dziale rozwiewac wszelkie watpliwosci z konfiguracja, dzialaniem i aspektami technicznymi szeroko pojetych sieci komputerowych (przewodowych i bezprzewodowych). Warto stworzyc taka kategorie, bo forum sie preznie rozwija, a wszelkiego rodzaju segregacje tematyczne ulatwiaja korzystanie z niego :D

PS.
Mysle ze Chuck Norris tez by tego chcial

14 Lut 2006, 01:16

elo : zloty pomysl ja popieram poradniki np. do programow trudnych gier itp. a zreszto pomysl z webmasterko tez sie przyda pozdro

14 Lut 2006, 17:21

Mirahz napisał(a):...
2. Chcialbym zebyscie wyrazili swoja opinie na temat powstania dzialu dot. sieci komputerowych. Jak sie do tego odnosicie? Czy jest sens tworzenia osobnej kat? Zapraszam do dyskusji.

Pzdr.

Zalezy nam na opiniach.

Ps. sorry za wprowadzanie zamieszania.

13 Mar 2006, 21:34

Sam nie wiem, czy dział siecie komputerowe będzie potrzebny? Może tak, może nie :? Niestety ale wydaje mi się, że ten dział miał by niski poziom, a skoro tak ma być to po co on? Ale znowy jest możliwość, że przyciągnie on bardziej zwansowanych użytkowników, zresztą tak samo mogło by być z działem programowanie.

ps. po co jest dział "Inne systemy operacyjne" skoro i tak nikt tam nie pisze :/

Wg. mnie wystarczył by jeden - "Systemy Operacyjne"

14 Mar 2006, 20:14

Programowanie sie nie sprawdzi :). Dobrze, ze sie wypowiedziales, szkoda, ze tak pozno ;). Sieci na razie nie bedzie, uklad w OS zostaje.

Pamietam te glosy w sprawie braku dzialow ;).

14 Mar 2006, 21:28

Mirahz napisał(a):Programowanie sie nie sprawdzi :)

Też tak uważam, a przynajmneij nie sprawdzi się w tym stadium rozwojum tego forum.

15 Mar 2006, 16:06

Moim zdaniem, na forum teraz najbardziej przydałby się dział "Tworzenie Stron Internetowych" :)

Przydałby się...

Webmasterzy pewnie by się ucieszyli :P Na pewno nie stałby pusty i mało odwiedzany.

Nawet mam kilka pomysłów na przydatne dla wszystkich tematy... takie jak .... (zostawie to dla siebie :P)

Pomyślćcie nad takim działem 8)

15 Mar 2006, 19:17

TuCHoL JasTroWie napisał(a):Moim zdaniem, na forum teraz najbardziej przydałby się dział "Tworzenie Stron Internetowych" :)

No tak, ale pomyśl, że forum i stron związanych z webmasteringiem jest MULTI więc nie wiem po co powtarzać coś czego jest pełno.

15 Mar 2006, 19:51

proktor napisał(a):
TuCHoL JasTroWie napisał(a):Moim zdaniem, na forum teraz najbardziej przydałby się dział "Tworzenie Stron Internetowych" :)

No tak, ale pomyśl, że forum i stron związanych z webmasteringiem jest MULTI więc nie wiem po co powtarzać coś czego jest pełno.

Tak, jest ich sporo, ale dlaczego Instalki mają byc 'gorsze' i nie mieć i u siebie cos o Webmasterce :?: Wielu użytkowników tylko tutaj pisze swoje problemy nie myśląc ze mógłby ktos na innym również pomóc. Spróbować można, dodanie nowego działu to góra 1 minuta, to nie boli a może przynieść wiele korzyści :P

PzDr.

15 Mar 2006, 19:55

ja tam jestem za ;) moze by ktos tam zamiescil jakis podstawowy i łatwy poradnik php ;)

19 Mar 2006, 02:25

Nowy Dział: FILM/FILMY

Myśle, że taki dział By się sprawdził. Mogły by byc tam zamieszczane Napisy oraz Linki do Filmów Oraz ich recenzje. Mogła by z tego powstać niezła Baza :) .

Jestem Za stworzeniem Takiego działu, a Wy ??
Jestem Ciekam Waszych Opinii. :wink:
Wyślij odpowiedź