TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Dodanie do forum nowych działow.

Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!

Postprzez Michael007acm » 02 Lut 2006, 13:17

PostUA:

Proponuję nowy dział : Ogłoszenia -KUP/SPRZEDAJ
Michael007acm
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Lis 2005, 20:53
Miejscowość: Pomorze

Postprzez proktor » 02 Lut 2006, 20:58

PostUA:

Programowanie - skoro strona poswięcona software to nie rozumiem czemu jeszcze niema takiego działu.
Poradnik - Gdyby ludzie dodawali np. do niego opisy instalacji jakiś programów czy jakiś innych pierduł to możliwe, że po jakimś mieli byśmy gdzie odsyłać ludzi którzy nie potrafili zainstalować np. Service Packa , skonfigurować jakiegoś programu itd. A dział mugłby służyć także jako Artykuły :P

Według mnie czym więcej działów tym lepiej(no ale sensownych)

Dział np. Kupie/Sprzedam według mnie nie jest do końca dobrym pomysłem a z tego względu, że tematy w tym dziale pojawiały by się bardzo, żadko. No więc chyba lepiej już taki temat dać w jakimś często odwiedzanym dziale

pzdr
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Alvarees » 03 Lut 2006, 00:51

PostUA:

kup/sprzedaj hmm od tego mamy aukcje internetowe (ALLEGRO EBAY)
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Sty 2006, 19:39
Miejscowość: ŚLĄSK 4 EVER
Pochwały: 2

Postprzez Mirahz » 13 Lut 2006, 23:45

PostUA:

1. Powstal kolejny dzial: -> Demonstracje, Poradniki.

Mam nadzieje, ze bedzie sie rozwijal i przyciagnie jak najwieksza ilosc uzytkownikow.

2. Chcialbym zebyscie wyrazili swoja opinie na temat powstania dzialu dot. sieci komputerowych. Jak sie do tego odnosicie? Czy jest sens tworzenia osobnej kat? Zapraszam do dyskusji.

Pzdr.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez hrydziu » 14 Lut 2006, 00:03

PostUA:

Mirahz napisał(a):Chcialbym zebyscie wyrazili swoja opinie na temat powstania dzialu dot. sieci komputerowych.
Pzdr.

Jestem jak najbardziej za tym pomyslem. Bedzie mozna w tym dziale rozwiewac wszelkie watpliwosci z konfiguracja, dzialaniem i aspektami technicznymi szeroko pojetych sieci komputerowych (przewodowych i bezprzewodowych). Warto stworzyc taka kategorie, bo forum sie preznie rozwija, a wszelkiego rodzaju segregacje tematyczne ulatwiaja korzystanie z niego :D

PS.
Mysle ze Chuck Norris tez by tego chcial
O żesz ku**a jego w d**ę pie*****na sku****ska mać - powiedział bosman, po czym zaklął szpetnie...
Awatar użytkownika
hrydziu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Maj 2004, 21:38

Postprzez Dan-D » 14 Lut 2006, 01:16

PostUA:

elo : zloty pomysl ja popieram poradniki np. do programow trudnych gier itp. a zreszto pomysl z webmasterko tez sie przyda pozdro
TuPac4Ever
Awatar użytkownika
Dan-D
Postujący
Postujący

Dołączenie: 06 Gru 2005, 05:49
Miejscowość: Ełk

Postprzez Mirahz » 14 Lut 2006, 17:21

PostUA:

Mirahz napisał(a):...
2. Chcialbym zebyscie wyrazili swoja opinie na temat powstania dzialu dot. sieci komputerowych. Jak sie do tego odnosicie? Czy jest sens tworzenia osobnej kat? Zapraszam do dyskusji.

Pzdr.

Zalezy nam na opiniach.

Ps. sorry za wprowadzanie zamieszania.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Postprzez proktor » 13 Mar 2006, 21:34

PostUA:

Sam nie wiem, czy dział siecie komputerowe będzie potrzebny? Może tak, może nie :? Niestety ale wydaje mi się, że ten dział miał by niski poziom, a skoro tak ma być to po co on? Ale znowy jest możliwość, że przyciągnie on bardziej zwansowanych użytkowników, zresztą tak samo mogło by być z działem programowanie.

ps. po co jest dział "Inne systemy operacyjne" skoro i tak nikt tam nie pisze :/

Wg. mnie wystarczył by jeden - "Systemy Operacyjne"
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Mirahz » 14 Mar 2006, 20:14

PostUA:

Programowanie sie nie sprawdzi :). Dobrze, ze sie wypowiedziales, szkoda, ze tak pozno ;). Sieci na razie nie bedzie, uklad w OS zostaje.

Pamietam te glosy w sprawie braku dzialow ;).
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Postprzez proktor » 14 Mar 2006, 21:28

PostUA:

Mirahz napisał(a):Programowanie sie nie sprawdzi :)

Też tak uważam, a przynajmneij nie sprawdzi się w tym stadium rozwojum tego forum.
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez TuCHoL JasTroWie » 15 Mar 2006, 16:06

PostUA:

Moim zdaniem, na forum teraz najbardziej przydałby się dział "Tworzenie Stron Internetowych" :)

Przydałby się...

Webmasterzy pewnie by się ucieszyli :P Na pewno nie stałby pusty i mało odwiedzany.

Nawet mam kilka pomysłów na przydatne dla wszystkich tematy... takie jak .... (zostawie to dla siebie :P)

Pomyślćcie nad takim działem 8)
Awatar użytkownika
TuCHoL JasTroWie
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: JasTroWiE

Postprzez proktor » 15 Mar 2006, 19:17

PostUA:

TuCHoL JasTroWie napisał(a):Moim zdaniem, na forum teraz najbardziej przydałby się dział "Tworzenie Stron Internetowych" :)

No tak, ale pomyśl, że forum i stron związanych z webmasteringiem jest MULTI więc nie wiem po co powtarzać coś czego jest pełno.
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez TuCHoL JasTroWie » 15 Mar 2006, 19:51

PostUA:

proktor napisał(a):
TuCHoL JasTroWie napisał(a):Moim zdaniem, na forum teraz najbardziej przydałby się dział "Tworzenie Stron Internetowych" :)

No tak, ale pomyśl, że forum i stron związanych z webmasteringiem jest MULTI więc nie wiem po co powtarzać coś czego jest pełno.

Tak, jest ich sporo, ale dlaczego Instalki mają byc 'gorsze' i nie mieć i u siebie cos o Webmasterce :?: Wielu użytkowników tylko tutaj pisze swoje problemy nie myśląc ze mógłby ktos na innym również pomóc. Spróbować można, dodanie nowego działu to góra 1 minuta, to nie boli a może przynieść wiele korzyści :P

PzDr.
Awatar użytkownika
TuCHoL JasTroWie
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: JasTroWiE

Postprzez kukaszr » 15 Mar 2006, 19:55

PostUA:

ja tam jestem za ;) moze by ktos tam zamiescil jakis podstawowy i łatwy poradnik php ;)
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez Hpest » 19 Mar 2006, 02:25

PostUA:

Nowy Dział: FILM/FILMY

Myśle, że taki dział By się sprawdził. Mogły by byc tam zamieszczane Napisy oraz Linki do Filmów Oraz ich recenzje. Mogła by z tego powstać niezła Baza :) .

Jestem Za stworzeniem Takiego działu, a Wy ??
Jestem Ciekam Waszych Opinii. :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

PoprzedniaNastępna

Powróć do Opinie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]