Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
19 Mar 2006, 09:48
Jak ja bym mógł dodac nowy dzial to napewno bym dodal dzial uczucia a wy jak myslicie o tym dziale??
26 Mar 2006, 20:11
tomek123 napisał(a):Jak ja bym mógł dodac nowy dzial to napewno bym dodal dzial uczucia a wy jak myslicie o tym dziale??
TAA I MOZE JESZCZE KONCIK ZŁAMANYCH SERC...
BUHAHAHAHA
27 Mar 2006, 19:48
ehhhh... szczerze to dział taki jak np. Kultura by się przydał jego skład to np. muzyka, film itp
ja jestem madafucka hoho. Mirahz zobacz ile w dziale freepost jest tematow zwiazanych z filmami muzyka iinnymi takimi pierdołami.
Tak, jest ich sporo, ale dlaczego Instalki mają byc 'gorsze' i nie mieć i u siebie cos o Webmasterce
Gorsze
Sam byś takich głupot przez całą noc nie wymyslił
ktoś ci to powiedział ?
28 Mar 2006, 12:30
proktor napisał(a):Mirahz zobacz ile w dziale freepost jest tematow zwiazanych z filmami muzyka iinnymi takimi pierdołami.
Rzeczywiscie, troche tych postow sie pojawia
Zrobi sie
30 Mar 2006, 18:08
Jak mogę coś jeszcze dodać , to ja bym proponował dział TV SAT (wszystko co z tym związane)
30 Mar 2006, 18:21
Góreki napisał(a):Jak mogę coś jeszcze dodać , to ja bym proponował dział TV SAT (wszystko co z tym związane)
nie rozumiem
Chodzi ci o technologie satelitarną(jesli tak to dobrze bo troche sie tym interesuje a nie spotkalem sie z forum o takiej tematyce)
30 Mar 2006, 18:34
Tak Dokładnie o to mi chodzi wszystko co jest związane z telewizją satelitarną nowinki , porady , tunery (softy , klucze itp…)
31 Mar 2006, 17:35
Ja bym głosował za: Filmami, Programowaniem, TV SAT, Stronami Internetowymi i Sieciami.
31 Mar 2006, 18:32
Niewiem czy jest taka możliwośc ale moze warez
31 Mar 2006, 20:57
qazimen napisał(a):Niewiem czy jest taka możliwośc ale moze warez
Nie ma takiej mozliwosci.
31 Mar 2006, 21:24
A co powiedzieli byscie na dzial zwiazany z obrobka video,foto,zwiazane z grafika?
31 Mar 2006, 21:46
niunka napisał(a):A co powiedzieli byscie na dzial zwiazany z obrobka video,foto,zwiazane z grafika?
Jestem zaa, jest dużo postów jak połączyć film albo coś z związane z grafą.
01 Kwi 2006, 09:19
Bylo pare postow zwiazanych z tym zeby sie lepiej poznac,mysle ze dobrym pomyslem bylo by uruchomienie
ShoutBoxa bedac na forum mozna by bylo porozmawiac sobie z innymi userami ,poznac sie lepiej jak ktos by chcial i wogole...
01 Kwi 2006, 11:25
ja jestem w pełni za kultura a wniej muzyka film teatr i ksiazka.
mozna by urozmaicic te forum w ten sposób!
+ obróbka grafiki i video
+webmaster
02 Kwi 2006, 19:25
Im dluzej tu jestem tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze przydal by sie dzial smietnik napweno nie brakowalo by w nim postow.