Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

02 Kwi 2006, 19:59

a jeśli ja moge sie wypowiedziec to ja bym zakazał wpisywanie w podpis stwierdzeń obco języcznych :razz: bo nie wiem co kto ma wpisane 8) np. niunka intryguje mnie Jej podpis od hohoho czasu, a w slownikach netowych i w translatorach wychodza mi dziwne stwierdzenia :D

poza tym jestem za tamtymi działami

02 Kwi 2006, 20:26

kukaszr napisał(a):a jeśli ja moge sie wypowiedziec to ja bym zakazał wpisywanie w podpis stwierdzeń obco języcznych :razz: bo nie wiem co kto ma wpisane 8) np. niunka intryguje mnie Jej podpis od hohoho czasu, a w slownikach netowych i w translatorach wychodza mi dziwne stwierdzenia :D

Czyli domagasz się cenzury podpisów i ograniczenia ich do języka polskiego, chyba zbratałeś się z chłopakami z LPR 8)

02 Kwi 2006, 20:27

kukaszr napisał(a):a jeśli ja moge sie wypowiedziec to ja bym zakazał wpisywanie w podpis stwierdzeń obco języcznych :razz: bo nie wiem co kto ma wpisane 8) np. niunka intryguje mnie Jej podpis od hohoho czasu, a w slownikach netowych i w translatorach wychodza mi dziwne stwierdzenia :D

:P Jaki koleś, Trudno napisać na PW i się spytać :P

02 Kwi 2006, 20:39

Hpest napisał(a)::P Jaki koleś, Trudno napisać na PW i się spytać :P

Pytal,ale o ile pamietam to dostal linka to Deutsch Translator :D
mowia ze potrzeba matka wynalazkow,wiec moze napisze lepszy translator,trzeba ludzi motywowac do dzialania :D :D :D
Ostatnio edytowany przez niunka, 02 Kwi 2006, 20:40, edytowano w sumie 1 raz

02 Kwi 2006, 20:39

pisałem to z ironią :D

jestesmy w wolnym kraju w kocnu
Jaki koleś, Trudno napisać na PW i się spytać
pytałem i nie chce powiedziec :evil: :evil:

02 Kwi 2006, 20:41

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła kukaszr :twisted:

02 Kwi 2006, 21:39

kurcze wszedzie wszyscy rozmywaja... :? nawet tu...czytasz jakis temat a tam o pierdołach pisze...
Ja proponuje zapobiec temu robiac
1: zrobic shoutbook'a
2: w dziale free post zrobic temat pt. "Luźny temat" i go przykleić i tam by sie pisało o takich pierdołach .... typu piekna dzis pogoda:?

:wink:

02 Kwi 2006, 22:14

Powstal nowy dzial: Smietnik. Tematy typu ile masz palcow u lewej reki, jakich kropli do nosa uzywasz ;).

02 Kwi 2006, 22:24

Mirahz napisał(a):Powstal nowy dzial: Smietnik. Tematy typu ile masz palcow u lewej reki, jakich kropli do nosa uzywasz ;).

Brawo :D
To sie nazywa szybka reakcja,dzisiaj byl pomysl dzialu i dzisiaj mamy nowy dzial :D

:509: :509: :509:

02 Kwi 2006, 22:30

Taaa :) WOW po prostu ŁAŁ, mamy dział ŚMIETNIK.
Taki pospolity DZIAŁ a potrafi sprawić Tyle Radości :)

02 Kwi 2006, 22:34

Hpest napisał(a):Taaa :) WOW po prostu ŁAŁ, mamy dział ŚMIETNIK.
Taki pospolity DZIAŁ a potrafi sprawić Tyle Radości :)

Bo smietnik jest potrzebny,zeby byl pozadek :wink:

02 Kwi 2006, 22:37

niunka Chyba każdy ma w domu śmietnik :) , więc i na Forum się znalazł, i dobrze :wink:

Mirahz Mam pytanko czy Tematy z działu " ŚMIETNIK " będą po pewnym upływie czasu USUWANE ?? :wink:

02 Kwi 2006, 22:42

Hpest napisał(a):niunka Chyba każdy ma w domu śmietnik :)

Kazdy :?:
Poczulam sie bardzo wyjatkowa :oops: Hpest zawstydzasz mnie :oops: bo ja nie mam smietnika w domu.
Mam kosz na smieci :grin:

02 Kwi 2006, 22:44

:) Sorry właśnie o
kosz na smieci
mi chodziło :D
Ale ja mam śmietnik w Pokoju :D , ehehe żartowałem :)

02 Kwi 2006, 23:25

Cos mysle w śmietnik bedzie jedyn z najbardziej odwiedzanym miejscem :twisted:
Wyślij odpowiedź