Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

02 Kwi 2006, 23:29

Hpest napisał(a):Mirahz Mam pytanko czy Tematy z działu "ŚMIETNIK " będą po pewnym upływie czasu USUWANE ?? :wink:

Raczej nie planujemy, ale roznie bywa ;)

05 Kwi 2006, 20:15

kukaszr napisał(a):Cos mysle w śmietnik bedzie jedyn z najbardziej odwiedzanym miejscem :twisted:

No jak narazie widze te tematy ktore tam sa to nie wiem czy tak czesto bedzie odwiedzany.

Chyba narazie prowadzi FREE POST :)

06 Kwi 2006, 22:07

a ja bym dała jakiś dział z ciekawymi rzeczami jakie znajdziemy w internecie. Jakieś strony, śmieszne filmiki czy coś takiego. Co wy na to??

06 Kwi 2006, 22:11

Czy ja wiem :P od tego jest Dział Free Post, z resztą jakie ciekawe rzeczy :) Ehhh

06 Kwi 2006, 22:39

no nie wiem ale jest dużo postów gdzie dają jakieś fajne stronki albo jakieś filmiki. No jakieś nowinki coś śmiesznego i przydatnego. Tak ogólnie

06 Kwi 2006, 22:45

olka napisał(a): Tak ogólnie

Tak ogolnie - Free Post !

07 Kwi 2006, 15:07

Nowe dzialy:

Obrobka Foto, Audio, Video,
Kodeki,
Nagrywanie CD/DVD.

Uwagi, komentarze?
Ostatnio edytowany przez Mirahz, 07 Kwi 2006, 17:02, edytowano w sumie 1 raz

07 Kwi 2006, 16:56

no fajnie że powstały nowe działy bravo

07 Kwi 2006, 19:27

Gratuluje likwidacji działów o jakichs kalkulatorach graficznych czy czymś (nie pamietam dokładnie). Mysle ze to dobry pomysł, tylko zauwazyłem ze ostatnio duzo działów powstało. Z jednej strony nie bedzie "burdelu" na forum. A z drugiej nie chce mi sie przegladać tylu działów :P
:D :D

07 Kwi 2006, 20:00

iwan10 napisał(a):Gratuluje likwidacji działów o jakichs kalkulatorach graficznych czy czymś (nie pamietam dokładnie). Mysle ze to dobry pomysł, tylko zauwazyłem ze ostatnio duzo działów powstało. Z jednej strony nie bedzie "burdelu" na forum. A z drugiej nie chce mi sie przegladać tylu działów :P

Chyba jednak cos przeoczyles ;).

07 Kwi 2006, 22:01

dla mnie bopmba !!
tylko Mirahz apel czy nie darady zrobic działu z kultura!!
to nie tylko moja opina a taki działby sie przydał.

pozdrawiam

07 Kwi 2006, 22:34

Nie zapominajcie, że jest to Forum Komputerowe, a nie Muzyczne :)

07 Kwi 2006, 22:57

zdaje sobie z tego doskonale sprawe!!
ale kultury by sie troche na tym forum przydało :D :D :D :D :D :D :D :D
po co pisac posty o kulturze w free postach jezeli mozna zrobic nowy dział!!
zreszta jest kilkanascie postów kulturalnych.

08 Kwi 2006, 11:01

Mirahz napisał(a):
iwan10 napisał(a):Gratuluje likwidacji działów o jakichs kalkulatorach graficznych czy czymś (nie pamietam dokładnie). Mysle ze to dobry pomysł, tylko zauwazyłem ze ostatnio duzo działów powstało. Z jednej strony nie bedzie "burdelu" na forum. A z drugiej nie chce mi sie przegladać tylu działów :P

Chyba jednak cos przeoczyles ;).

uuu sorka, szybko przeleciałem stronke główna i nie zauważyłem tego działu. :wink:

Według mnie działy o Kalkulatorach graficznych TI sa niepotrzebne, poniewaz te kilka tematów znalazło by swoje miejsce we Free Post.

08 Kwi 2006, 12:20

Ja też jestem żeby dodac dział forum - hacking - wiadomo o czym będzie Co wy o tym myslicie?
Wyślij odpowiedź