TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

dodawanie do partycji

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

dodawanie do partycji

Postprzez cristal » 30 Gru 2005, 16:25

PostUA:

Mam prośbe otóż powoli wyczerpuje mi się ilość pamięci na partycji systemowej C i tu jest moje pytanie czy jest mozliwośc dodania parę giga do niej? Jeżeli tak to prosze o instrukcje jak to wykonać Z góry dziękuje i zycze wszystkim szczęsliwego nowego roku :D

dodam tylko że za pomoca partition magic nie wychodzi u mnie
Nie po to to robie by mnie wielbiły tłumy/znam setki innych powodów do dumy/kształce umysł/dla mnie hh to szczerość i czysty przekaz/najmniej groźny jest ten co najgłosniej szczeka
cristal
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Maj 2005, 14:46

Postprzez Puzoneq » 02 Sty 2006, 21:10

PostUA:

A masz full version particion magic?? Ale dodawać kilka giga do partycji.... musiałbys zwiększyć swój dysk, o dodaniu nigdy nie słyszałem:P
Puzoneq
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Sty 2006, 21:30
Miejscowość: warszawa

Postprzez van_hel » 02 Sty 2006, 22:15

PostUA:

a jaką masz wersje partition magic ? no i oczywiście aby dodać te pare giga do partycij - c - to musisz mieś troche wolnego miejsca na innych partycjach rzecz jasna czytaj dobrze okna dialogowe programu a wszystko będzie jasne 8)
van_hel
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Sty 2006, 22:10

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]