TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam, mam pytanie, szukałem na googlach,ale wszędzie jest to strasznie obszernie napisane, ściągłem film na vcd z napisami (txt), jak mam dodać te napisy do filmu, żeby były wyświetlane zaraz po włączniu filmu, z góry dziękuje
sprubuj przerobic w totalcomanderzen z txt na srt powinno pomuc napisy powinny wkleic sie w film ja ak kiedys robilem dzialalo ale jak chcesz na dvd wrzucic to niewiem czy zadziala
1. Chcesz ten filma na płyte wypalić?
2. Chcesz go oglądać na kompie czy na DVD?
3. Jak chcesz wypalić płyte w formacie VCD z napisami (.txt) to się nie uda. Jedyne co to na płyte normalnie wypalać, ale VCD zajmuje pewnie ponad 700 mb to tylko overbuning