TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Dowiedz się dlaczego nie warto kupować Visty

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Czy sprzeciwiasz się monopolowi Microsoftu?

TAK
2
25%
NIE
6
75%

Razem głosów : 8

Postprzez LucaS » 07 Lip 2008, 21:33

PostUA:

Dawid255151 napisał(a):Arghhh sorry chłopaki po prostu źle podałem liczbę procent.

To powiedz mi, skąd wiesz do ilu procent spadł by udział pirackich systemów w Polsce? Prorok jesteś czy co? A może przenosisz się w przyszłość, wracasz i piszesz nam czego się dowiedziałeś? :mrgreen:

Nie ma co tu prorokować do ilu spadłby udział piratów na rynku, bo to istna dzieciniada a nie na tym to polega. Jedno jest pewne - na pewno wzrosła by sprzedaż systemów z rodziny MS. A co do samej Visty - osobiście za nią nie dałbym ani grosza. Wolę poczekać na 7-kę. Vista to tylko taka przejściówka jaką był Windows Me.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez kukaszr » 07 Lip 2008, 22:44

PostUA:

ja tam nie wiem gdzie macie te drogi Windowsy???

od 89zł można zakupić oryginalnego prof.

TUTAJ

Fakt, że dla Della ale działa i jest legalny
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez LucaS » 07 Lip 2008, 22:56

PostUA:

No własnie. Poza tym to już ostatnie sztuki nowych. Bo od tego miesiąca zaprzestano oficjalnej sprzedaży nowych Win XP.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez kamuflasz » 07 Lip 2008, 23:39

PostUA:

kukaszr wlasnie tego windowsa sobie kupilem. XP z racji tego ze jest juz przezytkiem bo tak jak LucaS napisal zaprzestano jego sprzedazy jest tani ale kilka stowek za Viste to przesada.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez kukaszr » 08 Lip 2008, 08:41

PostUA:

90zł za windowsa to nie dużo! A jest używany cały czas -nie jest doskonały, ale np. gra komputerowa kosztuje 80zł i ktoś w nią gra kilkanaście dni... a windowsa masz na pare lat ;-)
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników