Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Czy sprzeciwiasz się monopolowi Microsoftu?

TAK
2
25%
NIE
6
75%

Razem głosów : 8

07 Lip 2008, 21:33

Dawid255151 napisał(a):Arghhh sorry chłopaki po prostu źle podałem liczbę procent.

To powiedz mi, skąd wiesz do ilu procent spadł by udział pirackich systemów w Polsce? Prorok jesteś czy co? A może przenosisz się w przyszłość, wracasz i piszesz nam czego się dowiedziałeś? :mrgreen:

Nie ma co tu prorokować do ilu spadłby udział piratów na rynku, bo to istna dzieciniada a nie na tym to polega. Jedno jest pewne - na pewno wzrosła by sprzedaż systemów z rodziny MS. A co do samej Visty - osobiście za nią nie dałbym ani grosza. Wolę poczekać na 7-kę. Vista to tylko taka przejściówka jaką był Windows Me.

07 Lip 2008, 22:44

ja tam nie wiem gdzie macie te drogi Windowsy???

od 89zł można zakupić oryginalnego prof.

TUTAJ

Fakt, że dla Della ale działa i jest legalny

07 Lip 2008, 22:56

No własnie. Poza tym to już ostatnie sztuki nowych. Bo od tego miesiąca zaprzestano oficjalnej sprzedaży nowych Win XP.

07 Lip 2008, 23:39

kukaszr wlasnie tego windowsa sobie kupilem. XP z racji tego ze jest juz przezytkiem bo tak jak LucaS napisal zaprzestano jego sprzedazy jest tani ale kilka stowek za Viste to przesada.

08 Lip 2008, 08:41

90zł za windowsa to nie dużo! A jest używany cały czas -nie jest doskonały, ale np. gra komputerowa kosztuje 80zł i ktoś w nią gra kilkanaście dni... a windowsa masz na pare lat ;-)
Wyślij odpowiedź