TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

drukarka hp psc 1510

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

drukarka hp psc 1510

Postprzez marpat9 » 11 Mar 2008, 21:21

PostUA:

Mam problem z drukarka. Za każdym razem gdy chce coś wydrukować najpierw drukuje mi sie strona testowa pisz że"drukarka wyrównuje tuner ...." a dopiero potem drukuje mi to co chce?? jak to zmienić???? dzieki za odp/ :)
marpat9
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Lip 2006, 17:04

dzieki za odp

Postprzez marpat9 » 15 Mar 2008, 16:40

PostUA:

:(((((((
marpat9
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Lip 2006, 17:04

Postprzez >----Przemek----> » 15 Mar 2008, 16:45

PostUA:

a masz dobze skomfigurowaną drukarke ja tez mam photosmarta lyle ze
c3150 i mialem ten sam problem skomfiguruj dobze ustawienia w oprogramowaniu
>----Przemek---->
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Kwi 2007, 14:23
Miejscowość: PoLsKa - CzĘsToChOwA

Postprzez 1jaa » 16 Mar 2008, 01:07

PostUA:

Ja miałem podobny problem z moją drukarką. Aż wkońcu napisałem do HP maila. Przysłali mi instrukcje:

W zaistniałej sytuacji prosił bym o wykonanie poniższego resetu urządzenia.

Proszę wyjąc z urządzenia tusze następnie Proszę na włączonym (drukarka musi być odłączona od komputera) urządzeniu nacisnąć i przytrzymać przyciski anuluj/wznów oraz Liczba kopii. Tak trzymając przyciski proszę wyjąć i włożyć kabel zasilający.

W takim przypadku albo wykonuj te kroki, albo napisz do nich. Wciągu 24 godzin odpisują.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników