TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Drukarka: Lexmark i wasze opinie ;)

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Postprzez KaRaKuA » 22 Wrz 2006, 14:37

PostUA:

Według mnie:
HP i Lexmark- wygrali w konkursie na największy shit wszechświata!
HP: drogie tusze; często się psują (maszynki i drukarki), a wręcz autodestruktuują się ( miałem dwie i nie wiadomo z jakiego powodu się zepsuły karty programowe i do wywalenia, tną się, małe częste usterki), kiepska jakość druku i oprogramowania.
Lexmark drogie tusze i kiepskie, tańsze zamienniki ale jeszcze gorsze.Kiepski serwis, zła jakość.

A teraz... Uwaga! Najlepsze drukarki i urządzenia wielofunkcyjne to CANON!!!!!!!
Drogie tusze- ale bardo dobra jakość atramentu i wydruku, można dostać zamienniki nawet po 15 zł i w tej samej jakości!!! Cudowne i niezawodne oprogramownie na PC, bardzo ergonomiczne, multifunkcyjne i niezastapione, niepsujące się urządzenia i drukarki!!! Poprostu same plusy.
Pesymista to tylko dobrze poinformowany optymista ;)
Prawo łoma -> Ciało uderzone łomem traci przytomność :!!:
-> Nie łam się Przełam się <-
Awatar użytkownika
KaRaKuA
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Maj 2006, 20:34

Re: refile

Postprzez KaRaKuA » 22 Wrz 2006, 14:40

PostUA:

wisienka18 napisał(a):uzupelniaczy sie nie kupuje do Canonów, bo niszczą Canony.

w hp i lexmarkach glowica drukujaca jest w tuszu.
Specjalny atrament do Lexa jest po 30 zeta, plus jeszcze 2 zeta na rekawiczki.

No nie wiem rękawiczki (para) w aptece można kupić za 75 groszy!! Mocne, lateksowe- chirurgiczne. A uzupełniacze do CANONÓW można kupować i używać, sam CANON produkuje swoje uzupełniacze i nie martw się tam są rękawiczki i całe inne akcesoria razem z atramentem :D
Pesymista to tylko dobrze poinformowany optymista ;)
Prawo łoma -> Ciało uderzone łomem traci przytomność :!!:
-> Nie łam się Przełam się <-
Awatar użytkownika
KaRaKuA
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Maj 2006, 20:34

Postprzez Mac » 22 Wrz 2006, 19:44

PostUA:

KaRaKuA napisał(a):Według mnie:
HP i Lexmark- wygrali w konkursie na największy shit wszechświata!
HP: drogie tusze; często się psują (maszynki i drukarki), a wręcz autodestruktuują się ( miałem dwie i nie wiadomo z jakiego powodu się zepsuły karty programowe i do wywalenia, tną się, małe częste usterki), kiepska jakość druku i oprogramowania.
Lexmark drogie tusze i kiepskie, tańsze zamienniki ale jeszcze gorsze.Kiepski serwis, zła jakość.

A teraz... Uwaga! Najlepsze drukarki i urządzenia wielofunkcyjne to CANON!!!!!!!
Drogie tusze- ale bardo dobra jakość atramentu i wydruku, można dostać zamienniki nawet po 15 zł i w tej samej jakości!!! Cudowne i niezawodne oprogramownie na PC, bardzo ergonomiczne, multifunkcyjne i niezastapione, niepsujące się urządzenia i drukarki!!! Poprostu same plusy.

1. Lexmark dobra ale HP?? Mam w domu od 6lat nic sie nie psuje. Tata w firmie ma dwie jedną od 4 lat i laserówke od dwóch i prócz wymiany tuszy i tonerów nic a nic nie musiał robi.c
2. Popieram w całej rozciągłości.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Poprzednia

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]