Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

DRUKARKA:(

15 Kwi 2006, 15:05

Co jest nie tak że mi drukarka nie chce drukować pomóżcie:(

15 Kwi 2006, 15:12

Może napiszesz coś więcej?

15 Kwi 2006, 15:14

no bys musiała cos wiecej napisac.
Moze zaczniemy od elementarnych rzeczy _ tylko tyle moge ci teraz poradzic . nie znajac twojego problemu

popdłacz drukarke do zasilania, do kompa , sprawdz czy jest właczona ( zreguły pali sie jakas dioda ) i zainstaluj sterowniki.

tyle ci moge powiedziec na chwile obecna.

pozdrawiam

15 Kwi 2006, 16:08

A ja myslalam ze masz taka dobra drukarke ze zawsze bedzie dzialac

15 Kwi 2006, 16:20

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

15 Kwi 2006, 17:01

niunka napisał(a):A ja myslalam ze masz taka dobra drukarke ze zawsze bedzie dzialac

W dodatku HP :) Co za pech... :D

15 Kwi 2006, 19:26

Dobra dobra nie naśmiewajcie się z biednej mlodej_1985 tylko jej pomóżcie jak wiecie jak, a jak nie wiecie to się nie odzywajcie bo sami nie znacie tej marki i nie potraficie wymienić jej ani mocnych ani słabych stron!!!!!

15 Kwi 2006, 20:04

No właśnie co to za naśmiewanie się ze mnie co!!!! Dzięki luck_j :P ejj no nie drukuje jest zaistalowane wszystko pięknie a tu kicha nie drukuje :sad:

15 Kwi 2006, 20:38

A tusz jest??
Wydrukuj strony kontrolne.

15 Kwi 2006, 22:07

odaj firme i model drukarki

Re: DRUKARKA:(

15 Kwi 2006, 22:20

mloda_1985 napisał(a):Co jest nie tak że mi drukarka nie chce drukować pomóżcie:(

WŁĄCZ JĄ !!! :)

15 Kwi 2006, 23:33

ej Hpest nie nabijaj sie, ani niuńka to bardzo nie łaadnie takie nabijac sie z innnych uzytkowników!!
bardzo nie ladnie!!!!!! troche rezerwy zachowajcie do innych uzytkowników.??????

podrawiam

16 Kwi 2006, 19:14

@Chief
Jakbys poczytał troche o tym co informatycy maja w firmie, albo przeszedłbyś sie do mojej mamy do pracy(starostwo) to rece opadaja jakie ludzie są tempe w sprawach kompów.

16 Kwi 2006, 20:09

Wystarczy ze kiedys byłem w urzedzie pracy ( zaraz po skończeniu liceum, była tak akcjia absolwent ). i klentka odesłala petenta twierdzac ze padł im serwer i nie moze sprawdzic jakis danych ( powiedziała to z takim przekonaniem ze jej uwierzyłem)
nie liczac takiego małego faktu ze klientka na kompie obok wklepywała dane do bazy danych :D :D :D :D :D !

odprawiła klienta z kwitkiem a ja byłem z szokowany ze mozna byc takim beszczelnym.
przeciez wystarczy ze ktos sie zna to juz głupio jest!!
ale cóz bywa i tak.

tylko nie rozumniem co aluzji do stwierdzenia ...... informatycy maja w firmie.

pozdrawiam

16 Kwi 2006, 22:01

Kwietniki nadkomputerowe, wygaszacze ekranu, routery lubiace być podłączone do pradu itp.
Wyślij odpowiedź