Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
15 Kwi 2006, 15:05
Co jest nie tak że mi drukarka nie chce drukować pomóżcie:(
15 Kwi 2006, 15:12
Może napiszesz coś więcej?
15 Kwi 2006, 15:14
no bys musiała cos wiecej napisac.
Moze zaczniemy od elementarnych rzeczy _ tylko tyle moge ci teraz poradzic . nie znajac twojego problemu
popdłacz drukarke do zasilania, do kompa , sprawdz czy jest właczona ( zreguły pali sie jakas dioda ) i zainstaluj sterowniki.
tyle ci moge powiedziec na chwile obecna.
pozdrawiam
15 Kwi 2006, 16:08
A ja myslalam ze masz taka dobra drukarke ze zawsze bedzie dzialac
15 Kwi 2006, 17:01
niunka napisał(a):A ja myslalam ze masz taka dobra drukarke ze zawsze bedzie dzialac
W dodatku HP

Co za pech...
15 Kwi 2006, 19:26
Dobra dobra nie naśmiewajcie się z biednej mlodej_1985 tylko jej pomóżcie jak wiecie jak, a jak nie wiecie to się nie odzywajcie bo sami nie znacie tej marki i nie potraficie wymienić jej ani mocnych ani słabych stron!!!!!
15 Kwi 2006, 20:04
No właśnie co to za naśmiewanie się ze mnie co!!!! Dzięki luck_j

ejj no nie drukuje jest zaistalowane wszystko pięknie a tu kicha nie drukuje
15 Kwi 2006, 20:38
A tusz jest??
Wydrukuj strony kontrolne.
15 Kwi 2006, 22:07
odaj firme i model drukarki
15 Kwi 2006, 22:20
mloda_1985 napisał(a):Co jest nie tak że mi drukarka nie chce drukować pomóżcie:(
WŁĄCZ JĄ !!!
15 Kwi 2006, 23:33
ej Hpest nie nabijaj sie, ani niuńka to bardzo nie łaadnie takie nabijac sie z innnych uzytkowników!!
bardzo nie ladnie!!!!!! troche rezerwy zachowajcie do innych uzytkowników.??????
podrawiam
16 Kwi 2006, 19:14
@Chief
Jakbys poczytał troche o tym co informatycy maja w firmie, albo przeszedłbyś sie do mojej mamy do pracy(starostwo) to rece opadaja jakie ludzie są tempe w sprawach kompów.
16 Kwi 2006, 20:09
Wystarczy ze kiedys byłem w urzedzie pracy ( zaraz po skończeniu liceum, była tak akcjia absolwent ). i klentka odesłala petenta twierdzac ze padł im serwer i nie moze sprawdzic jakis danych ( powiedziała to z takim przekonaniem ze jej uwierzyłem)
nie liczac takiego małego faktu ze klientka na kompie obok wklepywała dane do bazy danych

!
odprawiła klienta z kwitkiem a ja byłem z szokowany ze mozna byc takim beszczelnym.
przeciez wystarczy ze ktos sie zna to juz głupio jest!!
ale cóz bywa i tak.
tylko nie rozumniem co aluzji do stwierdzenia ...... informatycy maja w firmie.
pozdrawiam
16 Kwi 2006, 22:01
Kwietniki nadkomputerowe, wygaszacze ekranu, routery lubiace być podłączone do pradu itp.