Nie moge pobrac Hijacka "te cos " blokuje sciaganie ze strona sie niewyswietla jak biore pobierz
Ccleanera mam w kompie ale nie moge obsluzyc bo jak odpalam to chowa sie w menedzerze ktorego nie moge odpalic
Optymalizacji autostartu nie moge zrobic bo nie wyswietla "uruchom" w "Start'cie"
przywracania systemu odpada bo te pole do zaznaczenia przywracania jest nieaktywne.
Jedyne co ustapilo od wczoraj to komp przestal sie resetowac i nie muli az tak strasznie (pewnie przez combo fix)

zawsze to juz +
Aha , dalem wyzej loga i co , nic nie robic? bo mysle ze jakos dam rade wrzucic dobrego loga do combo fixa
Ciezka sprawa

edit : aha a z hijackiem to nawet nie przejdzie jezeli mi ktos wysle go na maila , bo combofix sie odpala i autologa robi ,a w hijacku trzeba wybrac opcje do skanowania ;/ lipa
Ok udalo sie zaczac skanowac przez Kaspersky'a online ,od 1h sie skanuje i 10% dopiero (i wykrylo 9 virusow ,a 900 zainfekowanych) , pozniej dam raport o ile komp sie nie wylaczy..
Ja pie***** chce wkleic kod na wklej.eu ale jak wklejam to jest ze kod jest pusty a inne napisy akceptuje i jest link ? Wkleje tutaj jak sie nie uda