TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Duzy Problem z GG Pomocy !!!!

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Duzy Problem z GG Pomocy !!!!

Postprzez niusiatg » 22 Lut 2006, 16:32

PostUA:

Mam ten problem odkad zalozylam sobie gg. Piszac z kimkolwiek zawsze musze zjezdzac myszka zeby zobaczyc co jest napisane musze tak robic nawet jak ja cos wysle. Juz nie wiem co zrobic zeby tak nie bylo ;( ;( ;(

Odinstlowywalam gg i instalowalam ( rozne wersje ) na nowo ale to tez nie pomoglo n Bardzo prosze o pomoc jesli ktos wogole moze mi z tym pomoc .

Za pomoc z gory Dziekuje BUZIUNIA :* :* :*
niusiatg
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Wrz 2005, 14:08

Postprzez Daniel_FCJ » 22 Lut 2006, 17:11

PostUA:

a umiesz niunia zrobić format??:> jeśli nie to poproś kogoś znajomego:) Forma twłaśnie powienien pomóc!( a no i nie zapomnij zapisać listy na serwerze) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Daniel_FCJ
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Lut 2006, 17:10
Miejscowość: Wrocław

Postprzez manius23 » 22 Lut 2006, 18:09

PostUA:

No jak ty problem z GG formatem rozwiazujesz to niech zgadne ze inne problemy tez ?
Czyli format robisz co dwa trzy dni ? :D:D:D
A niusiatg moze zmaksymalizuj okno romowy na GG powinno to naprawic twoj problem choc przy normalnym oknie tez niepowinno sie tak dziac.
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]