TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam problem chyba nawalił mi dysk bo raz sie włancza a raz nie a kupilem go w 2003 roku ktos wie czy ma on jeszcze gwarancie bo naklejka jest ale naniej tylko pisze data sprzedarzy dysku............ POMOCY!!!!
Podejrzewam ze nie ma już gwarancji ;], sprawdź najpierw scandiskiem dysk a jeśli to nic nie da to zanieś go do jakiegoś serwisu bądź zapytaj w sklepie komputerowym co zrobić w takiej sytuacji.
chodzi o to ze ten dysk jest wolny czyli drogi system mam na innym dysku poprostu gdy wlanczam kompa to wyskakuje cos w biosie i wlanczam F1 i niby jest dobrze ale gdy go chce sformatowac calkowicie to pokazuje sie jeden procent i dalej nie chce isc a szybkie formatowanie dziala