TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

[PROBLEM] Dysk twardy

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

[PROBLEM] Dysk twardy

Postprzez fiedzio » 20 Maj 2006, 21:49

PostUA:

Hej! Dziś poszedłem do kolegi z moim dyskiem twardym... :lol: Podłączyliśmy, ale system nie chciał się uruchomić. Więc odłączyłem mój dysk i włączyliśmy PC. Naszym oczom ukazał się napis: Ultra DMA Mode-5 S.M.A.R.T. Capable Disabled. :shock: Co jest przyczyną komunikatu? System przez to nie chce się uruchomić - nawet do BIOSu nie da się wejść! Plz pomóżcie! :cry:
Pozdrawiam,
Fiedzio
fiedzio
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 17:29
Miejscowość: Zajęczniki

Postprzez skylinegtr » 20 Maj 2006, 21:54

PostUA:

Słuchaj miałem z kumplem kiedys podobna sytuacje . Błąd nie dotyczył zadnego uszkodzenia systemu ani sprzętu , poprostu przy podłączaniu kumpla dysku poluzowałem wtyke dysk-płyta główna. Sprawdź ją , być moze to to!
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez fiedzio » 20 Maj 2006, 22:01

PostUA:

Sprawdze to skylinegtr. :) Dałem znać mojemu koledze... :wink: Jutro lub pojutrze dam odpowiedź!
Pozdrawiam,
Fiedzio
fiedzio
Postujący
Postujący

Postprzez fiedzio » 24 Maj 2006, 13:52

PostUA:

Wszystko działa OK! :D THX wielkie dla ciebie chłopie! :lol: Temacik do zamknięcia... :wink:
Pozdrawiam,
Fiedzio
fiedzio
Postujący
Postujący

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], juesej