TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Dziewczyny

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Dziewczyny

Postprzez janczak9 » 16 Gru 2005, 21:02

PostUA:

Nie wiem co mam zrobić zakochałem się w dwuch pięknych dziewczynach i obedwie chcą ze mną chodzić i nie wiem co zrobić pomużcie mi zwariuje
Ostatnio edytowany przez janczak9, 17 Sie 2012, 10:43, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
janczak9
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Paź 2005, 20:38

Postprzez Mirahz » 16 Gru 2005, 21:07

PostUA:

Ja bym bral dwie ;) lub rzuc moneta ;)
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez Jędrzej » 16 Gru 2005, 21:52

PostUA:

Ja to bym wybrał tą "mądrzejszą" jeśli myślisz coś poważnie bo nie bedziesz sie musiał sie jej wstydzić jak gdzies pójdziesz z nią chodzi o zachowanie i bedziesz miał oczym z nia rozmawiac i nie bedzie nudna a ta druga jest przeciwieństwem pierwszej to raczej bym odradzał no chyba że codzi ci tylko o zaspokajanie swoich potrzeb seksualnych hehe :D

A cóż nie rzucaj monetą tylko idź za głosem serca :D

A to że ci sie podobają obydwie to nie oto tu chodzi tylko oto co laska prezentuje soba może być piękna ale zato pusta jak bęben maszyny losującej przed losowaniem multilotka a zarazem madra i pobawna wiec patrz na charakter i na zachowanie no i zeby nie była nudna wręcz przeciwnie zabawna, rozrywkowa, umiąca i lubiąca cieszyć sie zyciem i czerpać z niego jak najwięcej :D

Ale wybór należy do ciebie i nikt ci nie powinień wybrać tą czy tą tylko podpowiedzieć, doradzić :D
Ostatnio edytowany przez Jędrzej, 17 Gru 2005, 13:11, edytowano w sumie 1 raz
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

Postprzez proktor » 16 Gru 2005, 22:34

PostUA:

Jędrzej napisał(a):Ja to bym wybrał tą "mądrzejszą" jeśli myślisz coś poważnie bo nie bedziesz sie musiał sie jej wstydzić jak gdzies pójdziesz z nią chodzi o zachowanie i bedziesz miał oczym z nia rozmawiac i nie bedzie nudna a ta druga jest przeciwieństwem pierwszej to raczej bym odradzał no chyba że codzi ci tylko o zaspokajanie swoich potrzeb seksualnych hehe :D

A cóż nie żucaj monetą tylko idź za głosem serca :D

A to że ci sie podobają obydwie to nie oto tu chodzi tylko oto co laska prezentuje soba może być piękna ale zato pusta jak bęben maszyny losującej przed losowaniem multilotka a zarazem madra i pobawna wiec patrz na charakter i na zachowanie no i zeby nie była nudna wręcz przeciwnie zabawna, rozrywkowa, umiąca i lubiąca cieszyć sie zyciem i czerpać z niego jak najwięcej :D

Ale wybór należy do ciebie i nikt ci nie powinień wybrać tą czy tą tylko podpowiedzieć, doradzić :D

cholera ekspert :D:D
ale janczak9 chyba chodzi o ty by nie zranić żadnej z nich ;)

@janczak9

Umów mnie z jedną i będzie po sprawie
<sex><sex><sex><sex><sex><sex>
<NIKT MNIE NIE KOCHA buuuuuuu.....>
Ostatnio edytowany przez proktor, 17 Gru 2005, 00:05, edytowano w sumie 1 raz
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez viprex » 16 Gru 2005, 23:01

PostUA:

Jędrzej napisał(a):Ja to bym wybrał tą "mądrzejszą" jeśli myślisz coś poważnie bo nie bedziesz sie musiał sie jej wstydzić jak gdzies pójdziesz z nią chodzi o zachowanie i bedziesz miał oczym z nia rozmawiac i nie bedzie nudna a ta druga jest przeciwieństwem pierwszej to raczej bym odradzał no chyba że codzi ci tylko o zaspokajanie swoich potrzeb seksualnych hehe :D

A cóż nie żucaj monetą tylko idź za głosem serca :D

ZAKON CZEKA WITA Z DALEKA (Kazik) :twisted:

RZUCAJ PRZEZ ż WSTYD CHŁOPIE
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Postprzez Różyczka » 16 Gru 2005, 23:40

PostUA:

hehehe...niech sie biją...zwycięzca bierze nagrodę :twisted: ...hehehe... a na serio czas pokaze, która jest warta, tego aby z nią być...
Różyczka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Paź 2005, 19:33

Postprzez Madzik2703 » 21 Mar 2006, 20:47

PostUA:

.. ale ja nie rozumiem jak mozna sie zakochac w DWoCH dziewczynach? jak sie kocha to te jedyna nie?? ale okey wybierz ta na ktorej Ci najbardziej zalezy...
poprostu Madzik :D
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2006, 19:08

Postprzez lonley » 21 Mar 2006, 23:51

PostUA:

wiecie..każdy z Was w sumie ma trochę racji..ja proponuję na razie wstrzymać się z decyzją, dopóki lepiej nie poznasz obu dziewczyn.. powiedzmy, że teraz zdecydujesz się na "Kaśke", ale będziesz żałował, że nie wybrałeś "Magdy"..Lepiej jeszcze nie obiecuj nic żadnej, żeby się dziewczyny nie rozczarowały, a najważniejsze, żeby żadnej z nich nie zranić..trzymaj delikatny dystans do obu i podejmij słuszną decyzję, ale nie kieruj się tylko wyglądem dziewczyny, bo to jest czasem bardzo mylące..
Życze powodzenia..
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]