Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Dziewczyny

16 Gru 2005, 21:02

Nie wiem co mam zrobić zakochałem się w dwuch pięknych dziewczynach i obedwie chcą ze mną chodzić i nie wiem co zrobić pomużcie mi zwariuje
Ostatnio edytowany przez janczak9, 17 Sie 2012, 10:43, edytowano w sumie 1 raz

16 Gru 2005, 21:07

Ja bym bral dwie ;) lub rzuc moneta ;)

16 Gru 2005, 21:52

Ja to bym wybrał tą "mądrzejszą" jeśli myślisz coś poważnie bo nie bedziesz sie musiał sie jej wstydzić jak gdzies pójdziesz z nią chodzi o zachowanie i bedziesz miał oczym z nia rozmawiac i nie bedzie nudna a ta druga jest przeciwieństwem pierwszej to raczej bym odradzał no chyba że codzi ci tylko o zaspokajanie swoich potrzeb seksualnych hehe :D

A cóż nie rzucaj monetą tylko idź za głosem serca :D

A to że ci sie podobają obydwie to nie oto tu chodzi tylko oto co laska prezentuje soba może być piękna ale zato pusta jak bęben maszyny losującej przed losowaniem multilotka a zarazem madra i pobawna wiec patrz na charakter i na zachowanie no i zeby nie była nudna wręcz przeciwnie zabawna, rozrywkowa, umiąca i lubiąca cieszyć sie zyciem i czerpać z niego jak najwięcej :D

Ale wybór należy do ciebie i nikt ci nie powinień wybrać tą czy tą tylko podpowiedzieć, doradzić :D
Ostatnio edytowany przez Jędrzej, 17 Gru 2005, 13:11, edytowano w sumie 1 raz

16 Gru 2005, 22:34

Jędrzej napisał(a):Ja to bym wybrał tą "mądrzejszą" jeśli myślisz coś poważnie bo nie bedziesz sie musiał sie jej wstydzić jak gdzies pójdziesz z nią chodzi o zachowanie i bedziesz miał oczym z nia rozmawiac i nie bedzie nudna a ta druga jest przeciwieństwem pierwszej to raczej bym odradzał no chyba że codzi ci tylko o zaspokajanie swoich potrzeb seksualnych hehe :D

A cóż nie żucaj monetą tylko idź za głosem serca :D

A to że ci sie podobają obydwie to nie oto tu chodzi tylko oto co laska prezentuje soba może być piękna ale zato pusta jak bęben maszyny losującej przed losowaniem multilotka a zarazem madra i pobawna wiec patrz na charakter i na zachowanie no i zeby nie była nudna wręcz przeciwnie zabawna, rozrywkowa, umiąca i lubiąca cieszyć sie zyciem i czerpać z niego jak najwięcej :D

Ale wybór należy do ciebie i nikt ci nie powinień wybrać tą czy tą tylko podpowiedzieć, doradzić :D

cholera ekspert :D:D
ale janczak9 chyba chodzi o ty by nie zranić żadnej z nich ;)

@janczak9

Umów mnie z jedną i będzie po sprawie
<sex><sex><sex><sex><sex><sex>
<NIKT MNIE NIE KOCHA buuuuuuu.....>
Ostatnio edytowany przez proktor, 17 Gru 2005, 00:05, edytowano w sumie 1 raz

16 Gru 2005, 23:01

Jędrzej napisał(a):Ja to bym wybrał tą "mądrzejszą" jeśli myślisz coś poważnie bo nie bedziesz sie musiał sie jej wstydzić jak gdzies pójdziesz z nią chodzi o zachowanie i bedziesz miał oczym z nia rozmawiac i nie bedzie nudna a ta druga jest przeciwieństwem pierwszej to raczej bym odradzał no chyba że codzi ci tylko o zaspokajanie swoich potrzeb seksualnych hehe :D

A cóż nie żucaj monetą tylko idź za głosem serca :D

ZAKON CZEKA WITA Z DALEKA (Kazik) :twisted:

RZUCAJ PRZEZ ż WSTYD CHŁOPIE

16 Gru 2005, 23:40

hehehe...niech sie biją...zwycięzca bierze nagrodę :twisted: ...hehehe... a na serio czas pokaze, która jest warta, tego aby z nią być...

21 Mar 2006, 20:47

.. ale ja nie rozumiem jak mozna sie zakochac w DWoCH dziewczynach? jak sie kocha to te jedyna nie?? ale okey wybierz ta na ktorej Ci najbardziej zalezy...

21 Mar 2006, 23:51

wiecie..każdy z Was w sumie ma trochę racji..ja proponuję na razie wstrzymać się z decyzją, dopóki lepiej nie poznasz obu dziewczyn.. powiedzmy, że teraz zdecydujesz się na "Kaśke", ale będziesz żałował, że nie wybrałeś "Magdy"..Lepiej jeszcze nie obiecuj nic żadnej, żeby się dziewczyny nie rozczarowały, a najważniejsze, żeby żadnej z nich nie zranić..trzymaj delikatny dystans do obu i podejmij słuszną decyzję, ale nie kieruj się tylko wyglądem dziewczyny, bo to jest czasem bardzo mylące..
Życze powodzenia..
Wyślij odpowiedź