TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

dziwny i denerwujący problem

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

dziwny i denerwujący problem

Postprzez rojber » 22 Paź 2007, 23:29

PostUA:

Otóż mam nową karte graficzną ATI Radeon HD 2600 XT. Po zainstalowaniu sterowników i itp, można włączyc program ATI Radeon Catalyst Control Center - jesdnym słowem program do ustawie karty. Niestety ten program ma automatycznie ustawione, że na konfiguracje c + alt sie włącza tzw "hot keys". Co za tym idzie, pisząc cokolwiek, gdy chce "c" z kreseczką to po wciśnięciu c+ alt zamiast zmiekczenia c włącza mi sie program. Ok, wyłączyłem ten skrót klawiszowy i myślałem, że bedzie ok. No ale nadal nie mam "c" z kreseczką. Próbowałem w ustawieniach regionalnych, jeszcze raz ustawic język Polski programisty (214) ale nic to nie dało:( Prosze o pomoc, niby nic takiego a jednak jest to uporczywe. Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże... Z góry dziękuje za zainteresowanie sie tym problemem:)
rojber
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Lut 2006, 18:40

Postprzez buzu » 26 Paź 2007, 23:30

PostUA:

Jeżeli wyłączyłeś hot key w Catalyst Control Center i nie pomogło.
To odinstaluj CCC.
imo jest to zbyteczny składnik pakietu .Proponuję zainstalować (na przyszłość )_sam DD+WDM bez CCC
Albo od razu używać OMEGI
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]