TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Dziwny problem

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Dziwny problem

Postprzez Encza » 24 Gru 2007, 22:23

PostUA:

Mam dziwny problem. mianowicie mam nowego kompa, były problemy z netem z dźwiękiem, ale już zostały rozwikłane. Na starym kompie Jave i Adobe Flash Playera ściągało się bez problemu. Na tym Jave z trudem ręcznie zainstalowałam. Flash Playera też. Najnowszą wersję. Mimo to na youtube na filmach nadal pisze mi, że mam ściągnąć najnowszą wersję Adobe Flash Player. Do tego dochodzi np. na fotce.pl nie widać komentarzy, ani fotek nie mogę przeglądać, a np, na torrentach jak kliknę ''wyszukaj'' to później nie widać listy wyszukanych. Kolejny problem pojawia się na stronie terrarium.com.pl kiedy włączam czata który nie wymaga Javy w ogóle się nie włącza. Choć raz na nowym komputerze mi się włączył. Mam wrażenie że to wszystko ma jeden powód, tylko nie wiem jaki.... Ktoś wie?
Nienawidzę stwierdzenia : ''Zwierzęta nie myślą''....
Encza
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Gru 2006, 23:19
Miejscowość: Zabrze

Postprzez mateusz x man » 24 Gru 2007, 23:18

PostUA:

Jakiej przeglądarki używasz?
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez Encza » 24 Gru 2007, 23:39

PostUA:

Tak właściwie... Internet Explorer czy jak to się pisze ;P
Nienawidzę stwierdzenia : ''Zwierzęta nie myślą''....
Encza
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Gru 2006, 23:19
Miejscowość: Zabrze

Postprzez mateusz x man » 25 Gru 2007, 13:36

PostUA:

Proponuje pobrać Firefoxa z tąd i zainstalować. Później wejdź na te same strony na które wchodziłaś przez IExplore i napisz czy nadal są jakieś problemy. W razie potrzeby zainstaluj potrzebne wtyczki.
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez VampirLord » 25 Gru 2007, 13:41

PostUA:

Opera
nie ma niektórych fajnych funkcji co FF ale jest szybsza :D
VampirLord
Aktywny w piśmie