Witam
Na początek zacznę od przyznania się ze nie znam powodu zwolnienia kompa/systemu, oraz nie wiem czy jest to odpowiednie miejsce, ale postaram sie wszystko wyjaśnić.
Nie będę się rozpisywać, przejde odrazu do mojego problemu, oraz zaznaczę że nigdzie nie moge się spotkać z podobnym problemem o_O System/komputer mi zwolnił...niby nic takiego ale...wszystko masakrycznie wolno działa !!! Nie wiem jak to opisać...wszystko co jest związane z kopiowaniem, przenoszeniem, odczytywaniem (plików)trwa bardzo dlugo, ale co ciekawe gry chodzą jak chodziły o_O ale wczytywanie gry (np. CoD 4) trwa 5x dluzej (jak i innych, i tu jest odczytywanie plików, jako tego przykład) o_O Kiedys podczas instalacji obojetnie co by to nie było trwało max 30min (nie mówie tu o sacredzie 2 bo on kopiuje z plyty, oraz wypakowuje 16gb do 25gb), w tej chwili instalując wyżej wymieniony CoD 4 potrawie wlączyc instalator i wyjść z domu na 3-4h, a po powracie nadal może byc góra 3/4 postepu instalacji...dodam że 300mb zaczelo mi sie wypakowywać 15min o_O
tak jak mówie wszystko co ma związek z plikami trwa...hmmm....********** sporo czasu
Zrobiłem format: c i system od nowa i problem został
Bardzo prosze o pomoc, oraz przepraszam za ewentułalne blędy. Problem mi trudno tak opisac słowami.