TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Dziwny problem z formatem

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Dziwny problem z formatem

Postprzez Barty » 18 Kwi 2009, 18:44

PostUA: Opera/9.64 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1

Mam taki dziwny problem próbuje kumplowi sformatować kompa, jednak jeszcze przed C - format komputer nagle się wyłącza, także wyłancza, przy wyborze partycji, także przy wyskoczeniu licencji, a nawet w trakcie formata. Próbowałem już wiele razy, także różnymi płytkami Windy i ciągle to samo. Nie wiem czy ma to jakiś związek ale C jest sformatowane FAT32 a D i E - NTFS. Proszę o pomoc jak sformatować ten dysk.
Awatar użytkownika
Barty
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Sie 2005, 19:15

Re: Dziwny problem z formatem

Postprzez cosik_ktosik » 18 Kwi 2009, 20:05

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8 GTB5 (.NET CLR 3.5.30729)

System plików nie ma znaczenia.

Podaj model i moc zasilacza. Podaj odczyt napięć z Biosu.
Do Biosu wchodzisz wciskając klawisz DEL przy starcie komputera. Na pierwszym ekranie po starcie będzie napis Press DEL to Enter Setup, wciskasz i wchodzisz. Wybierz PC Health Status (czasami jest Hardware Monitor), wejdź i spisz napięcia +3.3V, +5V oraz +12V. Z Biosu wychodzisz klawiszem ESC.
Awatar użytkownika
cosik_ktosik
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Wrz 2008, 18:00
Pochwały: 37

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]