TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

dziwny problem z kartą grafiki

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

dziwny problem z kartą grafiki

Postprzez murarz777 » 11 Lut 2008, 23:51

PostUA:

Mam głupi problem już sam sie gubie mam windows vista ultimate moja karta graficzna to ati x1950xt 512 a w każdych opcjach teraz to juz nawet w everescie pokazuje mi że mam ati x1900 series nie wiem co jest grane mam tak odkąd zainstalowałem system prosze nie piszcie postów typu np
wywal viste to szajs itp :roll:
czy to może byc wina sterowników???/zainstalowałem najnowsze
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez darkman » 12 Lut 2008, 00:06

PostUA:

Ehh.... X1900 series, czyli każda karta X19xx. Tak jak Geforce 7 Series, do tego się wliczają GF-y 7xxx.
darkman
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Maj 2006, 12:17
Miejscowość: Kraków

Postprzez murarz777 » 12 Lut 2008, 15:18

PostUA:

no niby wszystko ok ale jak właczam Windows to dziwny komunikat wyskakuje z Catalyst control center i jeszcze żadnych opcji nie mam :(
zarazdam screeny
Image
Image
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez darkman » 12 Lut 2008, 19:13

PostUA:

Tak jak pisze, wywal sterowniki i zainstaluj najnowsze. :grin:
darkman
Aktywny w piśmie