TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Dżoystick w SonyEricksson serii "K"

Tematy związane z telefonią komórkową.

Dżoystick w SonyEricksson serii "K"

Postprzez kosu82 » 23 Wrz 2006, 12:54

PostUA:

Kurde!!! Niby fajne telefoniki, ale...

Chciałbym tutaj podzielić się moimi spostrzeżeniami co do użytkowania telefonów SonyEricksson z dżojstickiem, a ludziom, którzy planują zakup takiego tela (szczególnie z drugiej ręki), szczerze ten zakup ODRADZIĆ.
Otóż miałem do czynienia z serią K500, K508, K300 a obecnie męczę się z K700, no telefoniki ful wypas, fajne proste menu, sporo funkcji, bluetooth i IrDa działają bez problemów, gdyby nie ten felerny dżojstick. W każdym z modeli cham po pewnym czasie po prostu odmawia posłuszeństwa. W serwisie gwarancyjnym oczywiście ten feler usuwają, ale niestety nie na długo. A gwarancja wieczna nie jest, później pozostaje tylko płacić za naprawę średnio raz na pół roku, beznadzieja.
Kilku moich znajomych którzy swego czsau również posiadali, lub nadal posiadają te nieszcęsne telefony również na ten feler narzeka, ciekawe jak to jest u was, podzielcie się proszę uwagami na temat użytkowania Soniaczy z dżojstickiem, czy i Wy zaobserwowaliście podobny problem, czy po prostu ludziska na Dolnym Śląsku mają pecha do Soniaczy ;) ...
kosu82
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Lip 2006, 23:25
Miejscowość: Wałbrzych
Pochwały: 2

Postprzez judasz » 23 Wrz 2006, 13:17

PostUA:

Tak, to jest standardowy problem w Erickach z dżojstickiem, czesto sie psują szczegolne jak się go zbyt mocno użytkuje. Koszt naprawy 40-50 zł
INSTALKI.pl - programy, spolszczenia, kodeki, antywirusy, nagrywanie, komunikatory,
pełne wersje gier, odtwarzacze, tworzenie muzyki, p2p, tv player, ...

Ludzie cię oszukują, klamią, zostawiają, zmieniają się, a 100 kg jest zawsze 100 kg !
Awatar użytkownika
judasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Lut 2005, 15:19
Miejscowość: Żagań

Postprzez banan » 23 Wrz 2006, 14:38

PostUA:

mnie sie wczoraj zepsuło :/

tzn jeszcze działa ale trzeba mocniej nacisnąś.ale chyba naprawią za free
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

No niestety...

Postprzez JEDREK » 23 Wrz 2006, 14:42

PostUA:

To jest wielka wada telefonów marki SE.Jeśli ktoś decyduje się na zakup lepiej niech kupi nowy i żeby była gwarancja na 2 lata bo nigdy nie wiadomo.
Wiem to ponieważ mam k700i i już miałem 1 naprawę z tego powodu :cry:

Zresztą nie ma się co dziwić Sony Ericssony są robione w obozach pracy w chinach gdzie miska ryżu jest szczytem mażen!!
Ja tu tylko sprzątam... ;)

i5 3570 @ 4,3 GHz + Noctua NH-U12P, Asus P8Z77-V, Corsair DDR3 2x8GB @ 2060MHz CL10 Ven., MSI GTX 1080 8GB, Samsung SSD 850 EVO 1 TB, Samsung DVD SH-222BB, NZXT Tempest, Corsair AX860i 860W, WIN 10 [x64]
Awatar użytkownika
JEDREK
Moderator
Moderator

Dołączenie: 11 Mar 2006, 19:27
Miejscowość: W ch** daleko z każdej strony xD (51° 24' N, 19° 41' E)
Pochwały: 24
Sprzęt: Komputer PC, Asus ZenFone 5Z

Postprzez banan » 23 Wrz 2006, 14:56

PostUA:

oni mają miski a my zepsuje SE :cry:
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum