TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

E-mule lub Ares

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

E-mule lub Ares

Postprzez munkk » 26 Maj 2008, 10:35

PostUA:

witam już raz pytałem o to alenic to nie dało zmienialiśmy różne kodeki dalej w panelu sterowania jest łączenie nie mogepobierać ściągnołem ę-mule ale cieniutko ściąga wysyła szybkość 24-26 a pobiera 3-7 bardzo wolno i nie moge z nikim pogadać na czacie myśle że podczas gdy miałem jeszcze Aresa coś jakaś ramka mi wyskoczyła i żeby ją usunąć coś naxcisnełem i dlatego nie moge teraz sie połączyć mimo ściągnięcia nowego Aresa może ktoś wie co zrobić nawet usunołem wszystkie blokady i nic Ares u mnie działał super a E-mule jeden film ściąga 6dni
munkk
munkk
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Maj 2008, 21:23
Miejscowość: Suwałki

Postprzez 1jaa » 26 Maj 2008, 11:11

PostUA:

Mozesz mieć poblokowane porty dla Aresa, a emule to trzeba umieć się posługiwać, było wielokrotnie na forum.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]