TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Eagle Eye

Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.

Eagle Eye

Postprzez mateusz x man » 23 Paź 2008, 21:11

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3

Eagle Eye
Image
Trzymający w napięciu od pierwszych chwil film sensacyjny. Dwoje nieznajomych Jerry (Shia LaBeouf) i Rachel (Michelle Monaghan) zostają wrobieni w polityczny zamach. Ktoś śledzi każdy ich ruch, a oni muszą działać tak, aby nie stać się celem.

Znalazłem opis/recenzję tego filmu w jakiejś gazecie o premierach filmowych. Pobrałem bo akurat miałem konto na rapida. Obejrzałem z nudów. I tu się zaczyna najlepsze. Film zaczyna się bardzo niepozornie, wydawał mi się trochę nudny. Nic mylnego. Akcja zmienia się w mgnieniu oka. Bohater z "biedaka" który zarabia na czynsz grając w karty staje się bogaczem posiadającym 750 000$ z niewiadomego źródła. Ktoś mu przysłał ogromną liczbę paczek w których się znajduje broń, środki wybuchowe, itp. I nagle dostaje telefon...

Film oceniam na bardzo dobry. Ciekawa fabuła. Akcja zmienia się z każdą chwilą. Film jest godzien uwagi każdego widza spragnionego mocnych wrażeń. Bardzo chętnie obejrzę ten film jeszcze raz i polecam go każdemu.
Czekam na wasze opinie.
Pozdrawiam, Mateusz :)
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Powróć do Film

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot]