TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

EASY CD-DA EXTRACTOR 9 KEY, SERIAL, CRACK

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

EASY CD-DA EXTRACTOR 9 KEY, SERIAL, CRACK

Postprzez AGATOM » 16 Sty 2006, 03:19

PostUA:

Potrzebuję coś do złamania tego programu, ale chyba to jest niemożliwe, spędziłem nad tym już trzy noce i nic nie znalazłem, za wszelką pomoc dziękuję !!!
AGATOM
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Sty 2006, 16:07

Postprzez rycho71 » 16 Sty 2006, 14:10

PostUA:

wersja Easy CD-DA Extractor 9.0.0 Build 1
Kod: Zaznacz wszystko
Download
http://www.megaupload.com/?d=3RFBEZMT
Add-on
http://www.megaupload.com/?d=R9RQYBRK
:D
rycho pozdro...
Awatar użytkownika
rycho71
Postujący
Postujący

Dołączenie: 07 Maj 2005, 18:02

Postprzez AGATOM » 16 Sty 2006, 16:28

PostUA:

Crack usuwa u mnie wersje czasową, ale robi z niej BASIC i nie można nagrywać na CD, a ta funkcja najbardziej mi jest potrzebna, jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to bardzo proszę napisać, dzięki, pozdrowienia :(

musze dopisać, kreator CD nie rozpoznaje nagrywarki, może można coś z tym zrobić ??
AGATOM
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez AGATOM » 16 Sty 2006, 17:35

PostUA:

WITAM !!!
Już wszystko mam, poszukałem cracka na wschodniej (haha) stronie, Z EASY CD-DA EXTRACTOR v 9.0.1(build 2) zrobiłem profesionalną wersje po wklejeniu trzech plików, jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy to chętnie jej udziele, podał bym jakiś link do tego cracka ale z radości pozamykałem przeglądarke i teraz nie mogę tego drugi raz poszukać, jak coś to się wpisujcie i podajcie maila, postaram się przysłać program razem z crackiem(ok.8 MB), dziękuje wszystkim za pomoc :lol:
AGATOM
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez kruck » 18 Sty 2006, 03:09

PostUA:

Cóż, warto zajrzeć choćby tutaj: 9down.com.
kruck
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Sty 2006, 03:29

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]