TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Echo

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Echo

Postprzez Diages » 07 Kwi 2005, 16:26

PostUA:

mam pytanie: czy jest jakis program do generowania echa w czasie rzeczywistym <chodzi mi o echo glosu ludzkiego, mowionego przez microphone> thx
So I Begin...
Diages
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Kwi 2005, 16:20
Miejscowość: Mędrzechów

Postprzez kobe » 07 Kwi 2005, 16:53

PostUA:

Cool Edit 2000, Cool Edit Pro v1.2, GoldWave 4.19, Pristine Sounds 2000, Samplitude 2496 v5.5, Samplitude Pro 5.5, Sound Forge XP 4.5, Sound Forge 4.5g, Wavelab 3.0, Wave Flow 3.5

Wersje tych progamów mogą być troche stare, ale poszukać nowsze to nie problem :-) Probowałeś ktoregoś z nich?

Z tego co mi wiadomo to programy udostępniają edycję dzwięku w czasie rzeczywistym bądź oferują tzw PREVIEW, czyli odsluchanie przed jakimkolwiek zapisem. Były kiedyś testowane w CHIPie.
Awatar użytkownika
kobe
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Kwi 2005, 11:00

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]