TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

:::: edytowanie plików *pdf ::::

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

:::: edytowanie plików *pdf ::::

Postprzez Yoo! » 29 Kwi 2006, 21:43

PostUA:

Mam pytanie, mam książke z obrazkami, które potrzebuje w formacie *pdf, używam programu Adobe Reader, nie zauważyłem tam opcji, dzięki której mógłbym to edytować, w jaki sposób można edytować ten format :) z góry dzieki

.........ale klapa i nie użyłem opcj SZUKAJ, wiem mój błąd, ala takie małe sprostowanie, chodzi mi o to jak edytować ten obrazek, żebym mógł usunąć tło, bo te rysunki które potrzebuje mają czarne tło, a musze je wydrukować, a niechce zużywać nie potrzebnie tyle tuszu (szkoda że nie idzie tego zrobić w paincie, było by prościej) :) pozdro
Ostatnio edytowany przez Yoo!, 30 Kwi 2006, 07:28, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez 1jaa » 29 Kwi 2006, 22:14

PostUA:

Nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałem i nie wiem czy o to Ci chodzi. Możesz przkonwertować z *.pdf na *.doc i tam zrobisz co zechcesz.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez hmm..... » 30 Kwi 2006, 00:44

PostUA:

DŻIZES KRAJS :!: :lol:

czy ty korzystasz ze strony www.instalki.pl :?:

Pisze jak byk w działach downloadu "Odczyt i edycja PDF" :!:

wystarczy kliknąć i znajdziesz np ten program: http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Editor.php
hmm.....
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Maj 2005, 15:48
Miejscowość: stąd nie widać ;P

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]