TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Eksperyment SS / Outpost

Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.

Eksperyment SS / Outpost

Postprzez banan » 08 Sie 2008, 02:19

PostUA:

Opis filmu:

W barze w jednym z rozdartych wojną miast wschodniej Europy pewien tajemniczy businessman werbuje grupę najemników dla swojej ochrony w podróży na "ziemię niczyją". Ich zadaniem ma być penetracja bunkra, pozostałości po II Wojnie Światowej. Cel misji jednak zmienia się z "ochrony" na "przetrwanie", gdy wszyscy odkrywają przerażające eksperymenty dokonywane przez nazistów na własnych żołnierzach kilkadziesiąt lat temu - ktoś wciąż żyje! Wojna zaczyna toczyć się zarówno na powierzchni, jak i w klaustrofobicznych korytarzach starej budowli. Film jest mieszanką pomysłów zaczerpniętych z "Dog Soldiers", "Predatora" i "Hostel".

coś ode mnie. film oglądałem w nocy (właśnie skończyłem) i na słuchawkach. dawno sie tak nie bałem :D
8/10 jak dla mnie

wam jak sie podobał ?
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez nawrok888 » 10 Sie 2008, 16:49

PostUA:

no nie powiem bo film nawet niezły.....ode mnie 7/10....myślałem, że to będzie troszeczkę lepsze czytając Twoją recenzję....ja tu bym widział bardziej mieszankę "Doliny Cieni" z "Bunkrem SS" niż "Predatora" i "Hostel" ;]...film godny polecenia....

pozdro!
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez banan » 14 Sie 2008, 22:15

PostUA:

W barze w jednym z rozdartych wojną miast wschodniej Europy pewien tajemniczy businessman werbuje grupę najemników dla swojej ochrony w podróży na "ziemię niczyją". Ich zadaniem ma być penetracja bunkra, pozostałości po II Wojnie Światowej. Cel misji jednak zmienia się z "ochrony" na "przetrwanie", gdy wszyscy odkrywają przerażające eksperymenty dokonywane przez nazistów na własnych żołnierzach kilkadziesiąt lat temu - ktoś wciąż żyje! Wojna zaczyna toczyć się zarówno na powierzchni, jak i w klaustrofobicznych korytarzach starej budowli. Film jest mieszanką pomysłów zaczerpniętych z "Dog Soldiers", "Predatora" i "Hostel".

to był cytat, ode mnie jest pod tym ;)
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Re: Eksperyment SS / Outpost

Postprzez villemo » 05 Wrz 2008, 14:45

PostUA:

Całkiem ciekawy,tylko trochę sceny są okrutne...moja ocena 8/10
Lepiej ponieść porażkę,będąc oryginalnym,niż osiągnąć sukces dzięki imitacji.
Awatar użytkownika
villemo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 06 Lip 2008, 18:35
Miejscowość: Ostróda

Re: Eksperyment SS / Outpost

Postprzez Czarodziejczarek » 05 Wrz 2008, 23:49

PostUA:

a moja to 0 ocena a powód taki jest nudny i nie ciekawy jakieś tam akcji brak stoją i czekają na zombi stworzone w polu pojedynczym czy jakoś tak. Kontynuacja dziwna po przybyciu wsparcia wszytko od nowa się zaczyna bo teoretycznie gdyby nakręcili cześć drugą to wyglądała by jak pierwsza. film nie ciekawy ale co ja będę się wypowiadać jeśli wszyscy go chwalą. polecam sailent hill czy też jakieś inne nowości które są ciekawe... pozdrawiam :500:
Znalazłem kiedyś fajną stronę:
www.google.pl
Awatar użytkownika
Czarodziejczarek
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lut 2008, 23:57
Miejscowość: Berlin - Słupsk
Pochwały: 1

Powróć do Film

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników