Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

Eksperyment SS / Outpost

08 Sie 2008, 02:19

Opis filmu:

W barze w jednym z rozdartych wojną miast wschodniej Europy pewien tajemniczy businessman werbuje grupę najemników dla swojej ochrony w podróży na "ziemię niczyją". Ich zadaniem ma być penetracja bunkra, pozostałości po II Wojnie Światowej. Cel misji jednak zmienia się z "ochrony" na "przetrwanie", gdy wszyscy odkrywają przerażające eksperymenty dokonywane przez nazistów na własnych żołnierzach kilkadziesiąt lat temu - ktoś wciąż żyje! Wojna zaczyna toczyć się zarówno na powierzchni, jak i w klaustrofobicznych korytarzach starej budowli. Film jest mieszanką pomysłów zaczerpniętych z "Dog Soldiers", "Predatora" i "Hostel".

coś ode mnie. film oglądałem w nocy (właśnie skończyłem) i na słuchawkach. dawno sie tak nie bałem :D
8/10 jak dla mnie

wam jak sie podobał ?

10 Sie 2008, 16:49

no nie powiem bo film nawet niezły.....ode mnie 7/10....myślałem, że to będzie troszeczkę lepsze czytając Twoją recenzję....ja tu bym widział bardziej mieszankę "Doliny Cieni" z "Bunkrem SS" niż "Predatora" i "Hostel" ;]...film godny polecenia....

pozdro!

14 Sie 2008, 22:15

W barze w jednym z rozdartych wojną miast wschodniej Europy pewien tajemniczy businessman werbuje grupę najemników dla swojej ochrony w podróży na "ziemię niczyją". Ich zadaniem ma być penetracja bunkra, pozostałości po II Wojnie Światowej. Cel misji jednak zmienia się z "ochrony" na "przetrwanie", gdy wszyscy odkrywają przerażające eksperymenty dokonywane przez nazistów na własnych żołnierzach kilkadziesiąt lat temu - ktoś wciąż żyje! Wojna zaczyna toczyć się zarówno na powierzchni, jak i w klaustrofobicznych korytarzach starej budowli. Film jest mieszanką pomysłów zaczerpniętych z "Dog Soldiers", "Predatora" i "Hostel".

to był cytat, ode mnie jest pod tym ;)

Re: Eksperyment SS / Outpost

05 Wrz 2008, 14:45

Całkiem ciekawy,tylko trochę sceny są okrutne...moja ocena 8/10

Re: Eksperyment SS / Outpost

05 Wrz 2008, 23:49

a moja to 0 ocena a powód taki jest nudny i nie ciekawy jakieś tam akcji brak stoją i czekają na zombi stworzone w polu pojedynczym czy jakoś tak. Kontynuacja dziwna po przybyciu wsparcia wszytko od nowa się zaczyna bo teoretycznie gdyby nakręcili cześć drugą to wyglądała by jak pierwsza. film nie ciekawy ale co ja będę się wypowiadać jeśli wszyscy go chwalą. polecam sailent hill czy też jakieś inne nowości które są ciekawe... pozdrawiam :500:
Wyślij odpowiedź