UA:
UA:
UA:
qazimen napisał(a):Ja mam scuiagniety ten film ale kiepska jakosc a nawet czasu ogladac niemiałem.
Chief Ja moge Ci dac wersje TS(telescin)
UA:
UA:
Chief napisał(a):MySh@
no niektórych tematów niema sensu odgrzewac a juz napewno nie nalezy odgrzewac tematu o filmie z przed miesiaca
pozdrawiam
UA:
MySh@ napisał(a):Chief napisał(a):MySh@
no niektórych tematów niema sensu odgrzewac a juz napewno nie nalezy odgrzewac tematu o filmie z przed miesiaca
pozdrawiam
Wiem ale mi nie zabronisz
UA:
MySh@ napisał(a):Wiem ale mi nie zabronisz
Jak rozpoznać dziecko neostrady napisał(a):Typowe działania:
* zakładanie tematów w złych działach i to po kilka na raz
* pisanie wielu bezsensownych wypowiedzi w krotkim czasie
* używanie wykrzykników, znaków zapytania lub emotek w ilościach większych niz to potrzebne
* niestosowanie się do zasad interpunkcji, ortografii
* "olewanie" uwag innych, nieliczenie sie z czyims zdaniem
* proszenie o cracki, seriale i nielegalne oprogramowanie
* agresywne odpowiedzi na zwrócenie uwagi
* nieużywanie wyszukiwarek dla rzeczy najbardziej nawet trywialnych oraz zakładanie wątków przed sprawdzeniem czy już istnieją
UA:
Chief napisał(a):qazimen napisał(a):Ja mam scuiagniety ten film ale kiepska jakosc a nawet czasu ogladac niemiałem.
Chief Ja moge Ci dac wersje TS(telescin)
dzieki qazimen ale ts tez nie sa dobre chyba ze nie oto ci chodzi
Telesync (TS):
Źródło obrazu - kamera cyfrowa, tak samo jak w przypadku CAM, jedyną rożnicą jest inne źródło dźwięku - liniowo nagrane z gniazda dla słuchawek, lub podłączone do kinowego systemu audio - elimuje to zakłócenia pochodzące z otoczenia, ale często dźwięk charakteryzuje się trzaskami, szumem, lub niektóre tony są mocno przesterowane - najczęsciej niskie. Wydawany jako VCD lub SVCD.
Bo jezeli tak to juz miałem taka wersje gdzies albo u kogos widziałem.
ja spokojnie czekam na dobre wersje filmów.
mimo wszystko dziekuje
pozdrawiam
p.s. no chyba ze sie pomyliłes albo nie tak samo rozumiemy pojecie ts i twoj wersja epoki jest jednak dobra wersja daj znac
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]