TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

EuroCops - gra się zacina.

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

EuroCops - gra się zacina.

Postprzez Olo_PL » 02 Wrz 2008, 20:53

PostUA:

Mam tą grę co w tytule, pochodzi ona z pewnej gazety. Po uruchomieniu gry gra się tnie. Mam zainstalowane najnowsze sterowniki. Komputer wydaja mi się że spełnia wymagania gry. Po za tym takie gry jak: Assassin's Creed, Call of Duty 4 - Modern Warfare, Crysis i wiele innych gier tego typu działają bez najmniejszego oporu. Wie ktoś co może być tego przyczyną?
Ostatnio edytowany przez Olo_PL, 03 Wrz 2008, 09:48, edytowano w sumie 1 raz
Mój sprzęt: System: Microsoft Windows XP professional z dodatkiem SP2 Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Prcesor 3600+ 2.01Ghz Karta graficzna: Nvidia GeForce 8600 GT 256mb Pamięć ram: 2,00 GB Monitor: Flatron L204WS LG
Awatar użytkownika
Olo_PL
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Lis 2007, 18:47
Pochwały: 1

Re: EuroCops - gra się zacina.

Postprzez murarz777 » 02 Wrz 2008, 20:57

PostUA:

Ściągnij ten program i uruchom
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... mizer.html
Jak nadal problem będzie występował to napisz
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Re: EuroCops - gra się zacina.

Postprzez Olo_PL » 02 Wrz 2008, 21:28

PostUA:

Jakiś czas temu już to instalowałem jak mi pewna gra to raz wolno działała to raz szybko i w tamtym przypadku to pomogło no ale w tym już nie.
Mój sprzęt: System: Microsoft Windows XP professional z dodatkiem SP2 Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Prcesor 3600+ 2.01Ghz Karta graficzna: Nvidia GeForce 8600 GT 256mb Pamięć ram: 2,00 GB Monitor: Flatron L204WS LG
Awatar użytkownika
Olo_PL
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Lis 2007, 18:47
Pochwały: 1

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników