TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Explorer.exe

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Explorer.exe

Postprzez Jędrzej » 13 Lis 2005, 22:23

PostUA:

Witam :)
Mam następujący problem gdy chce otworzyć jaki kolwiek filder na której kolwiek z 3 partycji dysku twardego wyskakuje mi "wystapił problem z apilkacją explorer.exe i zostanie ona zamknięta, przepraszamy za problemy" i taki błąd wystakuje mi non stop jak otworze jaki kolwiek folder.
Ktos wie może co jest przyczyną i jak to usunąć aby bład juz nie wyskakwał??
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

Postprzez proktor » 17 Lis 2005, 17:53

PostUA:

kiedys gdzies czytalem o zmianie nazwy jednego pliku w systemi i cus takiego sie dziej...

Moze jakis syf ci wlecial, albo kumpel sie dosiadl i nabroil :)

W bardzo prosty sposub mozna by bylo napisac .bata na ten blad :)
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Tlenowy » 17 Lis 2005, 19:27

PostUA:

Miałem kiedyś to samo. Na początku foldery, potem co chwila wyskakiwał błąd wxplorera i chciało wysyłać raporty a na końcu wogule system nie mógł soe do końca załadować. Wtedy zrobiłem formata ale tylko tego dysku na którym mam windowsa i jest ok do tej pory(juz jakies 4 miechy).

Pozdro :D:D
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez Hpest » 17 Lis 2005, 21:47

PostUA:

Nie zaszkodzi przeskanowac PC róznymi programami począwszy od antywirusa skończywszy na programie do neutralizowania spyware, wszystko znajdziesz w serwise.

Na początek zalecam zrobić reinstall'ke systemu. :wink:

P.S wejdź w tryb awaryjny systemu i sprawdź czy nadal tak się bedzie działo.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]