TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Expowisko w tibii

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Expowisko w tibii

Postprzez WieChu ZiooM » 19 Maj 2007, 15:51

PostUA:

Yo!!!
Siemka gram w tibie jush nie pierwszy raz zawsze dochodzilem do 18 lvl i mi sie nudzilo ;D ale teraz cos czuje ze mi sie nie znudzi
Moje pytanie jest takie mam 15 lvl i gdzie mam expic jestem w Venore chodzi mi o takie miejsce zeby bylo mao ludzi i duzo potworkow :) Kto mi powie gdzie to jest ;D Jestem Druidem ;)
A jeśli pomogłem proszę o Plusika
Awatar użytkownika
WieChu ZiooM
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Sty 2007, 19:25
Miejscowość: Gliwice

Postprzez konan12 » 19 Maj 2007, 23:38

PostUA:

Exp na fibuli to taka wyspa za thais Pełno rotuw i mało ludzi ale musisz kupić klucz za 800 gp . ja tam expiłem do 24 lvl teraz ma 74 ;p
Awatar użytkownika
konan12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lis 2006, 14:43

Postprzez Mataxon » 27 Lip 2008, 10:33

PostUA:

hmm to tak ed to amazonki camp niedaeko venore pozniej guardy okolo 30 lvla najlepiej premium acc bo druidem sie ciezko gra bez pacc ja swoim ek mam 158lvl i bez pacc teraz sobie radze ale ed...
W Ciągłej Drodze do Chwały!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!Świat jest zbyt wielki żeby byc małym!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Mataxon
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Lip 2008, 13:00
Miejscowość: Londyn

Postprzez asto » 31 Lip 2008, 15:52

PostUA:

hmm. Jeśli masz facc (darmowe konto ) to proponuje tak jak kolega abys poexpil gdzies do 30 lvl na fibuli (na rotwormach) pózniej radze w kazodroon na dwarfach solidareach.. Pozniej wypadalo by kupic pacc (platne konto) wybrales taka profesje (druid) ktora trudno bedzie pozniej Ci grac bez pacc-a. Tak wiec radze gdzies na 33 levelu zakupic premium account i zaczac expic w miejscach przeznaczonych dla graczy z pacc.. np. cyclopolis, tomby itp. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
"Najciężej w życiu ma ten, kto usiłuje unikać trudności"
Awatar użytkownika
asto
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Kwi 2008, 11:38

Postprzez Kamel » 01 Sie 2008, 01:01

PostUA:

Przepraszam za off-top ale to juz stary temat i nie potrzebnie od kopany :x .
Kamel
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Sie 2006, 13:38
Miejscowość: mielec

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]