TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

F-S D1761-Problem z kartą dzwiękową

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

F-S D1761-Problem z kartą dzwiękową

Postprzez emilka111 » 18 Sie 2007, 20:59

PostUA:

Cześć jestem nowa :oops:
kupiłam płyte główną fujitsu siemens d 1761 która ma zintegrowaną karte dzwiękową Realtek ALC655 AC97 Audio Codec. instalowałam już tysiące sterowników i nie ma dzwięku. Jak włączam winampa to jest ok pasek się przesówa w menagerze urządzenie działa poprawnie
a ja nie mam muzy :shock: Czy ktoś wie o co chodzi? Proszę o pomoc
emilka111
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Sie 2007, 19:58

Postprzez rapod1 » 18 Sie 2007, 21:17

PostUA:

na plytce ktora dostalas z plyta glowna powinny byc sterowniki. tylko te trzeba zainstalowac, zrestartowac kompa i powinno chodzic wszystko
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków
Pochwały: 2

Postprzez destyny » 18 Sie 2007, 21:52

PostUA:

Raczej to płyt "fujitsu siemens" nie dają płyt ze sterownikami , bo są to płyty porozbirkowe , czyli z komputerów które były robione na zamówienie "fujitsu siemens".

Ciężko to tych płyt znaleść sterowniki :) .

Przetestuj sterowniki z TEJ STRONY jeżeli nie będzie działał dźwięk stawiam na spalony chpsed odpowiedzialny za kartę dźwiękową....

Jeśli masz na to jakąś gwarancję idź zareklamuj , jeśli kupiłaś Ją na allegro skontaktuj się z sprzedawcą może on coś doradzi....
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]